2015. augusztus 12., szerda

Villanyvezeték árak

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák! Az árak tájékoztató jellegűek és bruttó árak. Mivel minden lakás, minden munka különbözik, ezért pontos árajánlatot helyszíni felmérést követően tudunk adni. Nálunk nem érheti meglepetés a villanyszerelés befejezésekor!


A villanyszerelés árak nem tartalmaznak váratlan felmerült költségeket. Ezen ár csak a vezeték kiépítését jelenti! VILLANYSZERELÉS árak 06-30-830-71Nálunk az árlistában szereplő árak nem változnak a lakásfelújítás során! Villanyszerelő hálózat kiépítés. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértettem, azokat jelen négyzet kitöltésével önkéntesen, minden külső befolyás nélkül elfogadom. Folyamatos akcióinkkal a feltüntetett díjak, villanyszerelés árak csökkenhetnek, hiszen több szolgáltatásunkhoz díjmentes bónuszt is csatolunk, mint például az ingyenes kiszállás, az ingyenes parkolási díj és.


A kábelek és vezetékek népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Kábelek, vezetékek Erősáramú vezetékek 1. Elektro Profi Kereskedelmi Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések