2015. augusztus 5., szerda

Kátyúzás

Ez a megoldás drágább, hiszen nagyobb felületben készítjük el a munkát, nem csak a kátyút tömjük be, viszont sokkal tartósabb, mint az ideiglenes kátyúzás. Ezzel a kivitelezéssel a kátyúzás 5-évig is megállja a helyét. Erre év garanciát vállalunk. A Magyar Közút két kisfilmje a kátyú kialakulásáról, illetve a téli kátyúzás ról.


Továbbá: útjavítás, kátyúzás , régi utak felújítása. Legyen szó akár kisebb felületről, vagy egészen nagyról, azt a lehető legjobb minőségben.

Aszfalt kisebb felületen. Kisebb területeknél értelem szerűen változik nő az ár, ahogy a nagyobb területeknél pedig csökken az nmár. Külön díja van az aládolgozásnak, bontásnak, sitt elszállításnak, kiszegélyezésnek!


Batánovics Richárd vagyok a BATA ÚTÉPÍTŐ EV vezetője. Cégünk családi kisvállalkozás, amely több éve tevékenykedik az útépítés, aszfaltozás és kátyúzás területén. Csapatunk állandó megszokott és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, ezért értik és tudják a szakmájukat.


Cégünk vállal minden aszfaltozással és útépítéssel kapcsolatos feladatot. A Nu-phalt Termikus útjavító rendszer egyformán hatékony a kátyúk, felületi hibák, kisebb süllyedések, a nem megfelelő illesztések (slusszok) és a régebbi rossz javítások helyreállítása esetében.

Szabályos kátyúzás esetében a kátyú körül az aszfaltot vágjuk és bontjuk, tisztítás után a kátyú helyét bitumenemulzióval felület kezeljük majd AC11-es aszfalttal melegen hengereljük, tömörítjük és lezárjuk. A meglévő infrastruktúránk, szakértői gárdánk, gyakorlott gépkezelőink és szakképzett dolgozóink biztosítják, hogy Ügyfeleink minden felmerülő igényét a lehető leggyorsabban, legjobb tudásunk szerint kiváló minőségben és nem utolsósorban korrekt áron vállaljuk. Kisebb és nagyobb aszfaltozást, útépítést, kátyúzás t! Kátyúzás Gyors és alapos munkát végzünk, a keletkezett hibákat hosszútávon szüntetjük meg! Legutóbbi térkővezés és útépítési munkálataink Magas színvonalon dolgozunk! Az elégedett ügyfél, aki szívvel ajánl minket tovább, az sz.


A hidegaszfalttal történő foltszerű javításnál nagyobb összefüggő felületek csak gyalogos forgalommal vagy személygépkocsival történő. Magyarország egész területén vállal kivitelezési munkákat. A legkülönfélébb helyzetekben szolgálhatja a védelmünket az új, koronás köszönés Egy magyar törvény képes arra, amire a beözönlő muszlimok százezrei nea német kormánynak eszébe jutott az európai életforma Kijevi belügyminiszter: disznóság, amit a hazahozott ukránok művelnek Még a végén a macskák számára is kijárási tilalmat rendelnek el. Meglehet ez a megoldás drágább, hiszen nagyobb területen végezzük el a munkát, de sokkal tartósabb, mint az ideiglenes kátyúzás ez akár – évre is megszűntetheti a problémát.


Azt, hogy melyik megoldást válasszuk Te döntöd el természetesen és mi ennek függvényében járunk el. Az árak tájékoztató jellegűek, konkrét ajánlatkéréssel kapcsolatban kérem hívjon vagy írjon. Kátyúzás : A kátyú a sok csapadék,a hőmérséklet ingadozás, a fagyás és olvadás miatt alakul ki. Apró repedések keletkeznek az aszfaltban, az idő múlásával ezekbe a repedésekbe fagyott víz kerül, ennek a hatására tágulást eredményezve további károsodásokat okoz az aszfaltban.


Kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot! Törökbálint Város Önkormányzata kátyúzás 1. Ideiglenes megoldás: A kátyúk betömése meleg aszfalt,vágás nélkül,emulzió belocsolásával. Ez azért ideiglenes megoldás csak,mert a körülőtte lévő szilárd aszfalt bomlásra hajlamos.

Magas minőségű, professzionális járda-, és útépítés, aszfaltozás, térkövezés, zuzalékolás és kátyúzás magánszemélyeknek. Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. Egyéb útépítési munkálatok.


Szerettünk volna írni ide egy frappáns, körmönf.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések