2015. augusztus 7., péntek

Audi a4 ajtó alsó díszléc

Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen. Bal első és bal hátsó. A benne lévő fém sin jó állapotú,nincs elrozsdásodva. Hibája mindkettőnek az a kis szakadás.


AUDI AAjtó díszléc : 3. Az autóhoz további alkat. Anyaga: rozsdamentes acél. Ehhez a típushoz további bontott alkatrészek beszerzése rövid határidővel akár színkódra!


A kép illusztráció! RAJÁNLAT AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN, ILLETVE TELEFONON! Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk. Szállítás rövid határidővel az ország egész területén.


Borsod-Abaúj-Zemplén , Felsőzsolca. Audi abajtó alsó díszléc 4. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Leírás: Pajero 1LE - 1LE -1LE 1LE 2LE. Karosszéria elem, optikai tuning. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Kisvárda.


Több évtizedes piaci tevékenységünknek köszönhetően. Skoda Fabia Octavia SuperB Roomster Praktik Yeti mikrókapcsoló. Vw Polo Golf Jetta Bora mikrókapcsoló. Vw Passat Lupo Touran Touareg Caddy mikrókapcsoló.


A légbefúvó nyílások teljes szélességben ívelő sávja például a jármű szélességét hangsúlyozza, míg a felette futó krómozott díszléc igényes díszítőelemként jelenik meg. S-line felriatos ajtó kampó dísz, kupak. Szuper ár, gyors kiszállítás!


Ha szeretnéd az autódat egyedivé tenni, akkor ez kell Neked! Hasznos kiegészítõje az ajtós gépkocsiknak. Eddig esernyõt, a jégoldót, a jégkaparót, az izzókészletet, a kesztyût és egyéb kisebb tárgyakat feltettük a kalaptartóra, ahonnan legurult, ha felnyitottuk a hátsó ajtót, vagy elrejtettük a csomagtartóba, vagy az ülés alá, hogy az mindig meglegyen, de amikor a legnagyobb szükség van rá, nem találjuk. Raktáron, munka nap ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 15. Ft AAvant Jobb hátsó ajtózár.


A pontos illeszkedés és a minőség mellett fontosnak tartjuk azt is, hogy a. Piliscsaba Pest megye. Előzze meg a bajt csomagtértálcával! Alhambra ködlámpat. A motorvédô burkolat megakadályozza, hogy a sár, hólé az ékszíjakban és szíjtárcsákban valamint különbözô elektromos alkatrészekben, kárt, illetve idô elôtti kopást okozzon, egyben tisztán tartja gépkocsija motorterét.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Felszerelése a karosszérián fúrást nem igényel, a sérült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések