2015. augusztus 6., csütörtök

Keretes szúnyogháló obi

Keretes szúnyogháló vásárlása és rendelése az OBI -nál. Sok esetben felújításkor a nyílászárók is lecserélésre kerülnek, mert a régi ablakok, ajtók már képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Madáreleség, haltáp, szúnyogháló és rovarölő szerek.


Szúnyogháló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Műanyag keretes szúnyogháló szettel könnyedén megóvhatja otthonát a kellemetlen rovaroktól! Manapság számos szúnyogháló típusból válogathatnak a vásárlók, azonban vannak olyan kivételes esetek, amikor a vevők egyszerűen nem találják meg azt a terméket, ami valójában illene a nyílászáróik kialakításához.


Az ablakokhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Alumínium keretes szúnyogháló összeszerelése.


Megrendelhető színterezett kerettel is. A redőnyÁRUHÁZ webáruházban megrendelhető. A szúnyogháló a nyári szezonban a nyugodt alvás záloga. Ha nem szeretjük különböző kemikáliákat párologtatva távol tartani a vérszívókat és egyéb bogarakat, tökéletes megoldás a szúnyogháló. Lássuk, milyen megoldások és érvek, ellenérvek szólnak egy-egy termék megvásárlása mellett.


A fix keretes szúnyogháló nagyon elterjedt a kisméretű ablakok esetében (pl: spejzok vagy fürdőszobák kis ablakai), főként ha ezeket szinte egész évben szeretnénk nyitva tartani. A biztonság miatt előfordulhat, hogy rácsot szeretnének felszerelni ezekre a kis ablakokra, ebben az esetben előre érdemes a fix szúnyoghálót felszerelni! Köszöntjük szúnyogháló weboldalunkon, nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú kiváló minőségű műanyag és alumínium szúnyoghálót, amit akár napon belül átvehet méretre vágva telephelyünkön.


Reluxák, Rolók, Súnyoghálók, Függönykarnisok, Ablakpárkányok és több más termék Önnek az E - shopban. Méretre gyártott termékek. Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A sütik információkat tárolnak el a böngészőjében, és hasznos, a felhasználói élményt növelő funkciókat látnak el (pl. felismerik, amikor visszatér a weboldalunkra).


A mai modern szúnyoghálók szerkezete alumíniumból vagy műanyagból készül. Mivel az alumínium keretes fix szúnyogháló szerkezete alumínium extrudált profilból készül, ezért masszívabb, tartósabb mint a műanyag keretes. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az Ön által leadott méret (szélesség,magasság) a gyártási méret! Az ábra által mutatott tisztanyílás méret esetén pl.


Tekercses szúnyoghálók és tépőzáras szúnyoghálók. Vegye meg tekercsben. Praktiker webshopban. A rovar védelem ön és családja érdekében.


A középen futó merevítő, egyben a fogantyú is. Lehet jobbos és balos nyitás irányú. Különféle zsanérokkal kapható.


Tetszés szerint rugós zsanérral is kérhető, ami behúzza az ajtót. Mágnessel vagy csappantyúval zárható a zsanéros szúnyogháló ajtó. Ennek szükségességét, valamint méretét – és így az esetleges többletköltséget is – a felmérés során lehet meghatározni.


A hagyományos használata az ablakokhoz kapcsolódik, de ugyanígy lehet a bejárati- vagy erkélyajtóra is szúnyoghálót erősíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések