2015. augusztus 21., péntek

Dörken felületszivárgó lemez

A dombornyomott lemez és felületszivárgó lemez kifejezést gyakran egymás szinonímájaként használják, tévesen. Nem minden dombornyomott lemez alkalmas pincefalak vízelvezetésére. A domborulatok és az.


Tájékoztatjuk, hogy a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Az alábbi oldalon a szigetelésvédelemhez kapcsolódó összes termékünk fellelhető. DELTA rendszer kiegészítőkig mindent megtalál! Felületszivárgó lemez a kettős héjalású, ví­zszintes és függőleges konstrukciókhoz.


Műszaki adatok Anyagvastagság kb. Dombornyomás magassága kb. Vízmegtartó műanyag lemez , vízszabályozó, vízháztartás szabályozó zöldtetőre építhető dombornyomott lemez.


Nedvesség távoltartása és a talajvíz okozta hidrosztatikus nyomás megszüntetésére, egy mm távtartó lemez , különböző szélességű tekercsekben, más néven felületszivárgó.

A vákuumtechnológiával előállított, koextrudált, kétrétegű, mm vastagságú polietilén Fondaline felületszivárgó domborlemez sokoldalúan alkalmazható: pincefal-szigetelések védelmére, nedves falak belső szellőztetésére, növényzettel telepített lapostetők szivárgórétegének kialakítására egyaránt alkalmas. GUTTABETA STAR FELÜLETSZIVÁRGÓ LEMEZ 1X20M és még termék közül választhat a kategóriában. LEMEZ SZIGETELÉSVÉDŐ 5M SZÉLES , ALUMÍNIUM RAG.


Terraplast Plus S20P felületszivárgó lemez. Filmünkből megtudhatják a felületszivárgó lemez felhasználási. Harvia kályhavédő lemez WL500. Tegola Startbar zsindely alátét lemez.


Felhasználási terület: kétrétegű, vakolható homlokzati hőszigetelő lemez. Ajtóburkoló lemez ,egyedi ajtókárpit,acél lemez ajtó,ford mondeo ablakemelő. Ez a lemez a fordított tetők és az extenzív zöldtetők esetében, valamint a térkő vagy járólap burkolattal ellátott hasznosított tetőknél jól alkalmazható. A Delta-Floraxx Toppal az extenzív lapostető betelepítése optimalizálható anélkül, hogy nagyobb gondozást igényelne, hiszen a lemez szűrőréteg, víztározó és nagy teljesítményű vízelvezető egyben.


Delta-TerraXX: szigetelésvédő, felületszivárgó lemez nyomásálló szigetelésre, vízszintes és függőleges alkalmazhatósággal Védelem a szivárgó és rétegvizek ellen. Dörken Delta-Flexx-Band F 100. Ezek a vizek szinte minden talajvízszint feletti helyen megjelennek, és elvezetés hiányában időlegesen hidrosztatikai nyomást gyakorolnak a szigetelésre.


Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá.

Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Bitumenes tetőzsindely alá nem ajánlott. A világ legjobb felületszivárgója. A két kis darab, az minimális, az ajándék.


Egyben eladó, nem kívánom szétvágni. Személyes átvétel Nagytarcsán lehetséges. PM-8N felületszivárgó drénlemez mm Lekisebb vásárolható mennyiség folyóméter! Kiszerelés: nbsp;folyóméter minden méretben!


Szivárgó rendszer, drénlemez, felületszivárgó lemez - Épinfó ARCHIGREEN Zöldtető Kft. A három funkciót az Austrotherm Expert Drén, Geodrén egy rétegben oldja meg. A lemez felületéből kiemelkedő „stoplik” között a víz akadálytalanul le tud folyni, a stoplik felületén elhelyezett geotextília réteg pedig biztosítja, hogy a talajszemcsék ne tömítsék el a vízelvezető járatokat. ONDULINE FONDALINE 400KN - felületszivárgó lemez 1Leírás: A felületszivárgó lemez kiváló megoldás a vízelvezetésre és védelemre az alapok és a pincék tekintetében.


Ideális védelem ott, ahol a földnyomás károsíthatja a vízszigetelő réteget. A talajvíz a fő oka az épületek összeomlásához vezető, strukturális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések