2015. augusztus 25., kedd

Gázszilikát blokk méretei

A csernobili baleset után hazánk lakosságát ért átlagos sugárterhelés 2-mSv (millisievert) körülinek. Ezt a gázszilikát blokkok könnyű és alacsony ára, valamint jelentős. A különálló blokk lenyűgöző méretei hihetetlenül gyorsan képesek falakat felállítani, amelyek nem tudnak hasonló építőanyagokkal.


A gázszilikát blokkok jellemzőit a gyártásban használt összetevők határozzák meg. A legfontosabbak a kvarc homok( a legkisebb frakciókkal) és a mész.

A keverék cementet is tartalmaz, de részesedése nagyon kicsi. Mint a legtöbb mesterséges építőanyag gyártásában, bizonyos adalékanyagokat használnak, amelyek. A legnépszerűbb egyedi téglákon kívül másfél tégla ismert, amelyek méretei a 250x120xmm-es szabványnak felelnek meg, és a 250x120x1mm-es méretű kettős szilikát-építőanyagok nagyobb súlyúak és sűrűbbek. Ebben az esetben a könnyűbetonelemek méretei nagyon eltérőek lehetnek, így kiválaszthatja a legjobb megoldást a külső falakhoz és a válaszfalakhoz. A habszivacs termékek hasonlóak a gázszilikát termékekhez, de néhány tulajdonságuk némileg alacsonyabb, mint a fent leírt változatban.


A kohósalak nyersvasgyártási melléktermék, szilikát olvadék, amiből építőanyagok készülnek, így például kohósalakcement, illetve egyéb hő-. A lakás veszélyesebb hely, mint gondolnánk. Allergiás és daganatos betegségek sora les ránk lakásunk védettnek hitt falai között.

Ki mit tud a gázszilikát falazóblokkról? A gázbeton hőátbocsátási tényezője 76-között van. M modul többszörösének mm-nek kell lennie.


Hátránya , hogy a bonyolult és pontos kötést biztositó habelemek szállítás és. House of salak blokk – előnyei és hátrányai. Ezért a fejlesztők nem sietnek a kész salakblokkok , járda csempék és egyéb. De az első hátránya , friss salak blokk feküdjön le a szabadban legalább egy év,. Szilárdságát tekintve jellemzően 1-szintes családi házak épülnek belőle,.


A magyar ember viszonya a vályogtéglából épült házakhoz meglehetősen különös. Az egyik leghíresebb a gázszilikát volt, amelynek előnyeiről és hátrányairól ma is megoszlanak a vélemények, a radioaktív sugárzás ügyében. Az alumínium reakcióba lép a vízzel, és hidrogén gáz (ezért hívták régebben gázbetonnak) fejlődik, ami felfelé vándorolva megduzzasztja.


Az építési ütem gyorsítása - az ügyfél és a fejlesztő általános vágya. A munkaigényes falazat nem segít megoldani a problémát. A claydite-beton blokk egyértelmű előnye azonban a hővezetőképesség szintje. A ház anyaga meleg lesz. Ha a lehető legegyszerűbben beszél, a gázszilikát tégla a porózus beton egyik fajtája.


A kijáratnál az anyag meglehetősen porózusnak bizonyul, ugyanakkor az erősség jellemzői teljesen megfelelnek a beton paramétereinek.

A fő különbség a súly. A gáz-szilikát tömbök kevésbé nehézek - a pórusok belsejében lévő. Tipikus kerek dobozok méretei. A blokk anyagok használata jelentősen csökkentheti a falak építésének idejét, mivel egy falblokk nagyszámú téglát cserélhet, és nem igényel további habarcsot a fal egyedi elemeinek felszerelésére.


Ha a doboz belsejében található bilincseket vagy párnákat kívánja használni, a szabad hely 5-cm-re nő. Minden blokk falának tartóssága és nagyfokú szilárdsága van a speciális gyártási technikák alkalmazásával. Zsalukő, betonfalazó elemek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Milyen hátrányai vannak a salak betonból, gázbetonból épült házaknak? Nemrég igen olcsón hozzájutottam egy ilyen típusú házhoz. A régi tulaj állítólag idehozatta a salakanyagot és formába öntötte,betonnal keverve,házilag.


Most lett beszigetelve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések