2015. augusztus 13., csütörtök

Loctite tömítő zsinór ár

Rendkívül hatékony, alkalmas műanyag és fém csőmenetek tömítésére, alkalmazhatja minden nemű gázhoz, ivóvízhez, meleg és hideg vízhez egyaránt. Használati utasítás: az első menetektől kezdve tekerjük (előfeszítve) a menetemelkedésnek megfelelően. Loctite csőmenettömítő zsinór m. Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. Amennyiben szükséges, tisztítsa meg és érdesítse fel a meneteket.


A WEICON DF 1szabadalmaztatott, PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy.

Győrben egyedülálló módon a Henkel teljes termékpalettáját forgalmazzuk. Menettömítő zsinór - azonnali tömítés teljes nyomással szemben. Vízvezeték- és gázszerelők szerte Magyarországon megbíznak az általuk már szabványosan használt menettömítő zsinórban, a LOCTITE 55-ben.


Gyors és egyszerű alkalmazás, -os időmegtakarítás. Hasonlítsa össze az árakat! Ha elrontottuk, az sem baj, visszatekerjük és egyszerűen kijavítjuk a hibát. A túlhúzott menet sem probléma, kb.


A LOCTITE termék felhasználási területe fém és műanyag menetek csőmenetek tömítése, rögzítése. Dízel motor szelepdekni kenésére vásaroltam,nem hengerfejhez,tipus hiba elháritása vegett,ott alandoan szivárgott a motorolaj,de már 2hete járok az autoval és még nem láttam folyast,eddig remekűl vizsgázik a termék,hatránya anyi,hogy nincs a tubus végén valami szűkitő,kőnyebb kenés végett,igy én rengeteget nyomtam a deknire,csunya is,de a funkcioját lássael addig.

A LOCTITE 5termék felhasználási területe fém menetek, cső- és más hengeres szerelvények tömítése, rögzítése. Nincs kúszás, zsugorodás, nem tömíti el a rendszert. Alacsony hőmérsékleten történő alkalmazásokhoz. Kiváló hő- és vegyszerállósággal. Akár az építést is vállalaljuk!


Vásárlás: Vízzáró tömítő paszta árak, eladó Vízzáró tömítő paszták. Akciós Vízzáró tömítő paszta ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. We Offer Same Day Despatch - Shop Now!


Nincs szükség kikeményedésre, azonnali tömítést biztosít teljes nyomással szemben. Tömítő szalag 150m LOCTITE , Vasműszakibolt - webáruház. Csőmenettömítő zsinór Egyszerű és gyors alkalmazás.


A LOCTITE menettömítő zsinór víz-, gáz- és fűtéscsövek menetcsatlakozásainak víz- és gázszivárgástól mentes tömítésére szolgál. A szilikonnal bevont zsinór poliamid szálakból készül, tartósan elasztikus, hosszú élettartamú és a csővégek menetes részére kell feltekerni. A termék praktikus csomagolásának. Fém és műanyag meneteknél is alkalmazható, vízre, gázra, levegőre. Szerelés közben elkelne egy kis szivárgás tömítés, forrasztó paszta, vagy ón?


Temac az ipari tömítések és tömítőelemek vezető közép európai gyártója, termékeiket az energetikai-, kémiai-, gázipari, olajipari, petrolkémiai és általános gépgyártó iparban használják.

Nálunk mindent egy helyen megtalál. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nyílászáró gumi tömítés ablakhoz és ajtóhoz.


Ablaktömítő gumik,ajtó szigetelő profilok gyártása és értékesítése fa ajtóhoz és ablakhoz,műanyagból készült nyílászárókhoz, ipari kapukhoz utólagosan beépíthető svéd technológiájú bemarásos nútba építhető (bepattintható) szilikon o profilok,embrió profilok valamint ragasztható nyílászáró. Széles méret választékban forgalmazunk öntapadós PE, EPDM, CR (Neoprén) anyagú habosított gumi tömítő szalagokat. Minimum rendelési mennyiség tekercs.


Ft nettó rendelési érték felett díjmentes kiszállítást biztosítunk max.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések