2015. augusztus 5., szerda

Beszélő papagáj

Cute Parrots Videos Compilation cute moment of the animals - Soo Cute! Melyik papagáj beszél? Mielőtt bármilyen fajt említenék, nem árt leszögezni, hogy nincs 1-os garancia arra, hogy egy papagáj beszélni fog. Ebbe a családba tartoznak a papagájok vagy hazai beszélő madarunk, a szajkó.


Az utánzó papagáj ugyan manapság kiszorulni látszik a cirkuszi porondokról, ám tenyésztők szerint az attrakció vonzereje nem csökken.

A faj igazán elkötelezett barátai azt mondják: a papagáj olyan, mintha kis emberke lenne kalitkában. Nagyon sok szót és hangot tudnak utánozni, de olyan is akad aki egy egész zeneszöveget eltud dúdolni. Nagyon sok munka és gyakorlás szükséges, hogy ezek a madarak ilyen jól megtanuljanak beszélni, a papagájoknak és a gazdiknak is. Peti, the talking budgie - Peti, hullámos papagáj beszél (kurva) Its So Fancy. Unsubscribe from Its So Fancy?


Cockatiel Sings Addams Family and Darth Vader theme song, and says What you doing. CÍMKÉK papagáj madár hullámos papagáj jákó jákópapagáj amazonpapagáj beszélő papagáj barátpapagáj papagáj beszélni tanul papagájbeszéd népszerű papagájok Ha szeretnéd megtudni, melyek a legnépszerűbb beszélő papagájfajok, akkor nem kell tovább keresgélne olvasd el ezt a cikket! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Külső lábujjaik hátrafelé nyúlnak, és sok fajnál (az egészen fiatal fiókák kivételével) vetélhetőek is. A legtöbb papagáj nemcsak arra képes, hogy egyik lábával megragadja táplálékát, de azt lábával a csőréhez is tudja (és szokta) emelni, ami más madaraknál nagy ritkaság. Csőrkampójuk belső oldalán kemény. Tudni kell azonban, hogy ezekkel a papgájokkal nagyon sokat kell foglalkozni azután is, hogy megtanult hangokat utánozni, ugyani foglalkozás hiányában elfelejtheti a megtanult dolgokat, vagy depressziós lehet és kitépkedheti a. Mivel a legtöbb papagáj nem kellően jól szocializált sem az emberekkel, sem a saját fajtársaival, nem tudnak minden esetben hatékonyan kommunikálni sem az emberekkel, sem saját fajtársaikkal. Ha a papagáj nem használja és érti az általa kimondott szó következményeit, akkor csak utánoz, esetleg gyakorol, szórakozik.


Ez a helyzet mindig komoly stresszfaktor a gazdának és a madárnak is, és a gyakorlás persze ezen a téren is igen komoly előny. A beszélő papagáj egy kiváló ajándék minden alkalomra. Egytől négy éves korig ajánlott leginkább, hiszen a fiatalabb gyerekek különösen szeretnek játszani plüss játékokkal. Az idősebb gyerekek is játszhatnak vele.


CÍMKÉK papagáj madár díszmadár videó Jákópapagáj beszélő papagáj jákó tanítása népszerű papagájok A skarlátvörös farkú, hamuszürke testű jákópapagáj vagy más néven szürkepapagáj Nyugat-Afrikában honos. Beszélő papagáj , játszani ingyenes Kiöltözik játékok, a kapcsolódó játékok és az online frissítéseket. A fürdés és pancsolás egy másik olyan szórakoztatási módszer, amivel a madarad kedvében járhatsz. Ezt a programot nem unja meg.


A papagájok általában szeretik a vizet. A ketrecbe is tehetsz egy vizestálat fürdőkád gyanánt.

De ne felejtsd el a vizet cserélni! Bemegy egy férfi az állatboltba, és kérdi, hogy van-e beszélő papagáj. A kereskedő odavezeti egy kalitkához, amiben egy hatalmas csőrű papagáj üldögél. Elveszett a beszélő papagájom, bárki megtalálja ne higgyen neki. Kövess minket Facebokkon!


Wiktor, a beszélő papagáj a Wiky márkától szórakoztató társa lesz a kisgyermekeknek. A tarka, plüss papagáj meg tudja ismételni a szavakat és a hangokat. A gyermek beszélgethet a papagájjal, és a puha plüssnek köszönhetően meg is ölelgetheti.


Penny mindent visszamond amit hall speciális papagáj hangeffekttel, így a gyerekek számára izgalmas és mókás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések