2018. augusztus 10., péntek

Stoppy ajtó ablak kitámasztó

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Válasszon Praktikusan!


STOPPY ajtó-ablak kitámasztó A termék segítségével nem kell többet félni az ajtó vagy ablak becsapódásától. Nagyon egyszerű a használata.

Elasztikus gumiból készült, időjárásálló, hosszú élettartamú, amely különlegesen jól tapad minden tiszta és száraz márvány, szőnyeg, fa, alu, és műanyag felületen, ezáltal kitűnően látja el a feladatát. Stoppy ajtó-ablak kitámasztó. Ajtó - és ablakkitámasztók.


A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából kiváló minőségű ajtó - és ablakkitámasztót tudunk beszerezni az ajtó - és ablak -kiegészítők közül. Az alábbi kis videóból megismerheti ezt a rendkívül egyszerű de mégis forradalmi terméket. STOPPY ajtó – ablak kitámasztó , Otthoni felszerelés, MH BOX, szerszám tároló, MH-BOX, MH MH mh- hobby box, hobbi box, mh-5. INOX és EXCLUSIVE modellek a CanDo ajtó választékában. Construma (Képek) Köszönjük, hogy meglátogatta standunkat.


A kiállításon készült képek.

N Kitámasztó állíthatós 1. Zsalugáter és ablak kitámasztó állíthatós. Az ablak , vagy ajtó azon alkatrészei, melyek a működtetést (nyitást, csukást, buktatást, eltolást, stb.) mechanikailag lehetővé teszik. Ha kinyitjuk az ablakszárnyat, akkor annak oldalán (a falcban) körben és az ablakkereten is különböző alkatrészeket találunk, ez összességében az ablak vasalat, ajtó , erkélyajtó esetén az ajtó vasalat. A dobozrendelő webshop-ban termékválasztékunk egy része szerepel.


Zár, zárbetét, lakat. Bevésős ajtózár Elektromos zárfogadó Épületlakat Külső szerelésű másodzár Portálzár Rászegezős ajtózár. JKH AJTÓKITÁMASZTÓ 150MM, RUGÓS INOX - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Aktuális Ajtókitámasztó ajánlatok az ÁrGép-en. A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a ÁFÁ-t.


Az árváltozás jogát fenntartjuk. Praktiker szerelési anyagok vízre és fűtésre termékek és árak. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog vé a Zárdepo Kft. Beszerezhető még egy univerzálisan bármely nyílászárónál használható, Stopi nevű műanyag kitámasztó elem, amely különleges alakjának köszönhetően bármilyen ablak szárnyai és tokja, vagy az ajtók alsó éle alá beszorítva meggátolja a becsapódást.


A mérete 19x100xmm, és különféle színekben kapható. Bukó ablak fix állású kitámasztásához. Becsukódás gátló ablakhoz 3Ft AKCIÓS! Ablak kitámasztó több állásos.

Zárak, zárbetétek, lakatok webáruháza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések