2015. augusztus 28., péntek

Autós üléshuzat olcsón

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárlás: Üléshuzat árak, eladó Üléshuzatok. Akciós Üléshuzat ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Üléshuzat termékek, Üléshuzat márkák.

Védi az ülést az elhasználódástól és a kosztól, továbbá mutatós és egyedi belteret ad az autónak. Nem mindig a legolcsóbb autós üléshuzat a legjobb megoldás. Autós üléshuzat olcsón ? Rengeteg példa van arra hogy olcsó husnak híg a leve.


Ne kövesse el ugyan azt a hibát 2X. A megoldás :méretpontos üléshuzat. AUTODOC katalógusból Vásároljon olcsón most!

Olcsón és egyszerűen óvja meg kocsija kárpitját a kopástól a könnyen felszerelhető univerzális trikó üléshuzatokkal. Az univerzális kialakításnak hála felszerelhető bármely autó típusba legyen ez személyautó vagy terepjáró. Méretpontos, típusra szabott üléshuzatok gyártása.


Jó minőségű import anyagokból, autógyári textilekből. Több éves gyártási rutinnal rendelkezem. A méretpontos üléshuzat : azt jelenti, hogy az üléshuzat az eredeti kárpit minden alkatrészét eltakarja, pontosan követi a gyári fazont, lehetőség szerint a gyári varrási vonalakat is. Védd meg autód ülését a kopástól és a makacs szennyeződésektől Elegáns megjelenést kölcsönöz a kocsid belső terének Egyszerűen, könnyedén rögzíthető Az üléshuzat szettel most megvédheted autód üléseit a szennyeződésektől, és a mindennapos használat során, a kopástól. Leírás Komplett autó üléshuzat garnitúra Üléshuzat készlet.


Az üléshuzat teljesen univerzális, de felrakáskor a hátsó ülés esetleges oszthatóságáról le kell mondania, ugyanis a hátsó üléshuzat nincsen osztásra optimalizálva. LÉSHUZAT FELHÚZÁSI TÁJÉKOZTATÓ. Szerelje ki az összes fejtámlát.


Az első ülések támláira húzza fel a huzatot úgy hogy a támla és ülőrész közötti részen átnyomjuk a gumifülekkel ellátott rögzítésre szolgáló füleket. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Bármennyire is vigyázol, elkerülhetetlen autód üléskárpitjának koszolódása, ha nem óvod meg a külső hatásoktól.


Csoki, szendvics, cigaretta, napfény - mindegyik ülésed tisztaságára tör.

Praktikus és okos megoldás plusz huzattal védeni kocsid. Válassza ki az autó márkáját, valamint az üléshuzat modeljét, az LCA Automotive pedig kézbesíteni fogja az egyéni üléshuzatot. Golyós ülésvédő autó üléshuzat. Használata serkenti a vérkeringést,kényelmes utazás biztosít. Fagolyós fejtámlás ülésvédő autó üléshuzat.


A régi klasszikus,fagolyós ülésvédő. Kényelmes, masszírozós. Színe, barna-natur. Szinte az összes középkategóriás autóba felrakható. Mutatós egészséges a használata.


KILTET szövet Legjobb minőségű originális autó anyag, ami megegyezik az eredeti üléskárpittal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések