2015. augusztus 14., péntek

Tégla térkő helyett

Tégla járda Inspirációk! Térkő helyett kistégla járda? Persze a térkő szegélyezés és ágyás ugyanannyi mindkét esetben. A térkő burkolathoz hasonlóan a téglakövet is a kisméretű tégla méretének megfelelő elemekből rakhatja le. A betonozott járda unalmas szürke színe helyett a lerakott elemek változatos mintavilága is mozgalmas hangulatot visz a burkolat kinézetébe.


A burkolat lerakásakor nemcsak a színeket kombinálhatja, hanem a lerakási.

Bízhat benne, hogy ha eddig bírta a tégla a téli fagyokat, akkor a szegélybe beépítve is bírni fogja majd. Arra figyeljen oda, hogy süllyesztett legyen a szegély, és ekkor a fűnyírás sem fog gondot okozni majd. Persze térkő vagy bontott tégla helyett termésköveket is használhat a szegély kialakításához. Frühwald Via Roma antikolt térkő , a legkorszerűbb technológia és a Frühwald kreativitás eredménye.


A nagy lapokban éktelenkedő beton járda helyett a betonból készült térkövek változatos formavilága és sokféle formája segíti az egyedi. A térkő felőli oldalon úgy támasszuk meg, hogy a térkő vastagsága alatt 2-cm-el legyen a támasztó beton teteje, hogy ne legyen akadály majd a térkő rakása során. A másik oldalról, ahova nem megy térkő ennél magasabbra is felvihetjük a jobb támasztás érdekében.


Az alsó képen ennek a folyamatnak a bemutatását is.

Telepi tégla akció - Ha nincs szükség egy egész kamionra, csak pár raklapra! Raklapbontás esetén felárat számítunk fel. csatornán jár, ahol Megyeri Szabolcs kertészmérnök előadásában ismerkedhet a hazai klímán alka. Porotherm Klíma tégla. Történetünk röviden.


Barabás gyephézagos térkő. Ez a térkő megjelenésében tökéletesen hasonlít a kisméretű téglához. Terasz burkolatként való beépítésével nem kell burkolata kinezetében kompromisszumot kötnie, mégis télálló lesz a burkolat teraszán. A térkő gyomtalanítására a legkézenfekvőbb megoldásként a gyomirtózás tűnik. A vegyszeres gyomirtással érdemes óvatosan bánni a kiskertekben.


A perzselő hatású gyomirtók ugyanis nemcsak a gyomokra, hanem a gyomoktól. Választhatja bontott tégla helyett , például a Semmelrock Fuego Antico térkő bontott tégla mixét is. A 24×centiméteres elemek a bontott tégla vöröses-sárgás színvilága mellett még szürkés árnyalatú téglaelemeket is tartalmaz.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Miért jó választás a Leier tégla ? A Leier tégla hangszigetelő képessége kiváló, ezáltal nyugodt és csendes életet biztosít Önnek és családjának.


Ha Önnek is fontos az egész napi hajtás után otthonában a nyugalom, akkor építse otthonát a Leier tégláiból.

Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! A téglafal vakolást igényel, míg az Ytong falat elég csak glettelni, és már festhető is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések