2015. augusztus 18., kedd

Raktárirányítási rendszerek

A kiterjedt funkcionalitással rendelkező WMS minden, a raktárak működtetéséhez szükséges képességgel rendelkezik: az áruátvételtől a készáru kiszállításig, a leltározástól a selejtezésig, az elvégzendő feladatok kiosztásától a műveletek pontos, visszakereshető naplózásáig. A számítógépes raktárirányítási rendszereknél az ügyviteli (adminisztratív) szint a megrendelésekkel, a be- és kiszállításokkal, a készletgazdálkodással, a pénzügyi tranzakciókkal stb. A raktárirányítási rendszerek piaca ma már igen érettnek mondható, számos, igen szofisztikált megoldást találhatunk a piacon. Sok cég alkalmaz saját fejlesztésű rendszereket folyamatai irányítására, de számos olyan szoftver is elérhető, melyeket szakosodott informatikai cégek fejlesztenek a sok éves tapasztalatuk. Raktárirányítási rendszerek.


Stock WMS – automatikus azonosításon (vonalkó RFID) alapuló hatékony raktárirányítási rendszer ERP integrációval.

A WRM-RS rendszer a raktár irányítási rendszerek közül az elsők között van, mely olyan új WEB alapú, de a felhasználók számára teljes értékű, megoldást nyújt, mely még néhány évvel ezelőtt nem lett volna megvalósítható. A megoldásban a felhasználók számítógépeivel és mobil adatgyűjtő berendezéseivel. Mégsem biztos, hogy bevezetni is érdemes lesz. Az igazi kérdés az, hogy elég nagy-e ez az előny ahhoz, hogy a majdani bevezetési és üzemeltetési.


A magasraktározási rendszerek elterjedésének okai a korszerű elosztási rendszerek fejlődésében, a termelési folyamatok automatizálásában, a raktártechnika fejlődési irányában, illetve sok esetben a terület-kihasználás fokozására irányuló törekvésekben keresendők. A WMS-rendszer moduljai és funkciói Áttekintés Ön, mint disztribútor pontosan tudja, hogy a raktáron levő árukészlet Önnek minden percben pénzbe kerül. Az árukészletet a lehető leghamarabb a raktáron kívül szeretné tudni útban valamelyik vevő felé, a lehető leghatékonyabban és legeredményesebben.


TAMÁS Péter Prof.

WMS megoldás ­ így a szoftver az Ön vállalatához. Jungheinrich WMS – az egyedi és széleskörű megoldás. Logisztikai interface biztosítja a kommunikációt a targoncák és a raktárirányítási rendszer között.


Innovatív intralogisztikai rendszerek és szoftverek (Cikk) A hálózatépítés, az átláthatóság és a bonyolult folyamatok egyszerűsítése a magasabb hozzáadott érték és a gazdaságos termelés kulcsa, még kis tételszámok esetében is. Többszintes állványrendszer - Dinamikus doboztároló rendszerek - Nagypolcos állván y. Karos állványrendszer - Könnyű karos állványrendszer. Tárolási és munkazónák. Pódiumrendszerek - Huzalrács polcok - Jel- és jelölőrendszerek. Vonalkódos szoftver kínálatunkban jelenleg három termékcsoport található: raktárirányítási szoftverek, termeléskövetési szoftverek és címkenyomtató szoftverek.


Ezenkívül a csoportokhoz kapcsoló egyedi szoftver fejlesztéseket is kínálunk. Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A sütik információkat tárolnak el a böngészőjében, és hasznos, a felhasználói élményt növelő funkciókat látnak el (pl. felismerik, amikor visszatér a weboldalunkra). A órából álló modul célja, hogy a hallgatók áttekintő ismereteket kapjanak a raktárgazdálkodás következő feladatairól: a 7M-elv, a készletek menedzselése, a hagyományos és a „smart” raktári eszközök, a komissiózás stratégiái, az optimális csomagolási modellek és a raktárirányítási rendszerek. QLM-WaProM raktárirányítási rendszer QLM-WaProM - Az on-line raktárvezető.


Tedd vállalkozásod hatékonyabbá! Vállalkozz digitálisan! Rendezzük át irodánkat IKT megoldásokkal! Mayer-Makaró Boglárka bemutatja, milyen.

Görgős raklapos állványrendszerek. A gravitációs raklapos görgős rendszerek biztosítják a LIFO és FIFO tárolási és működési módot a leghatékonyabban. Napjainkban vállalatirányítási rendszerek alkalmazása egyértelműen a versenyképesség alapvető feltételévé vált.


A vállalat hatékonyságának biztosításához számtalan olyan feltétel szükséges, ami egy ERP rendszer bevezetését teszi szükségessé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések