2015. augusztus 14., péntek

Beltéri ajtó üveg minták

Nem csak esztétikai, de akár technológiai okokból kifolyólag. A beltéri ajtó üvegekenél is számos katedrál, savmart, vagy biztonsági üveg áll rendekezésünkre. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való illeszkedésére is tekintettel kell lenned. SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is!


Beltéri üveg tolóajtó rendszer.

Glass egyedi üvegajtók. A minta gravírozásához a marás 3-mm széles, és kb. Fa ajtókná l különböző színű pácok, vagy eltérő színű és mintázatú furnérok használatával is fokozhatjuk a hatást. A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai.


Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek. A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre.

Sokoldalú a felhasználás jellege, ez egyrészt a fény áteresztésének mértékéből fakad (pl. áttetsző, vagy savmart üveg ), másrészt pedig az igen változatos és attraktív minták , fóliák lehetőségéből. Tisza beltéri ajtók oldalán.


Ha valamelyik termékünk felkelti érdeklődését kérjen árajánlatott vagy helyszíni felmérést. A fix üveg minimumgyártási szélesség cm-től kisebb nem lehet technikai szempontból. Csincsilla üveg Csincsilla ajtó üveg. Kissé klasszikus, hektikus irányú íves vonalakkal díszített üveg , inkább olyan konzervatívabb.


Betörött bejárati ajtók, kapuk üvegcseréje , bejárati ajtóüveg pótlása, beltéri szobaajtó üvegezés , beltéri szobák ajtó üvegezése akár savmart üveg ,(opál üveg ). ECO beltéri ajtó akció Ha fehér beltéri ajtó , akkor legyen festett. Ha nem szeretné látni a felületek találkozásánál a sötét éleket, akkor festett ajtó a megoldás. Katedrál üvegek – Üveg minták Katedrál üveges bejárati ajtók. A legkreatívabb mintákat gravírozhatjuk a sík felületű tele vagy üveg ajtókba. A festett beltéri ajtó megjelenésében és minőségében a prémium kategóriát célozza.


Számtalan üvegezési és gravírozási lehetőséggel engednek teret a fantáziának. A megfelelő szín kiválasztására a teljes RAL színskála nyújt biztos garanciát. Az ajtó borító felülete nagy keménységű, 5mm vastag MDF lap, melyre a kínálatunkban található minták CNC megmunkálással kerülnek bele.


A tokban körbefutó EPDM gumitömítés valamint az Euro Elzett zártest a dimenziósan állítható pántokkal sima és tökéletes zárást biztosít.

A nyílászáró szerkezetébe kerülő üveg többféle Ug értékkel készülhet. A beltéri ajtók külső jegyei a felhasznált alapanyagoknak, az ajtó kialakításának, valamint a beszerelt üvegtípusnak függvénye. A panel ajtó csere során választhatunk a fa beltéri ajtók mellett üveg vagy műanyag ajtót is. Rengeteg beltéri ajtó.


Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Ezt a beltéri ajtó kollekciót ugyanis Magyarország legjobb lakberendezőinek segítségével válogattuk össze Európa vezető beltéri ajtó gyártóinak kínálatából. A lakberendezési trendeket figyelembe véve nemcsak fa beltéri fa ajtók, de a legmodernebb üvegajtók és design kilincsek is bekerültek a választékba. Műanyag beltéri ajtó Manapság a műanyag beltéri ajtók is teret nyernek.


Felülete könnyen tisztán és baktérium mentesen tartható, így kiválóan alkalmas élelmiszer feldolgozással foglakozó helyekre, de ugyanakkor lakásokban is előszeretettel használják. Ajtó üvegezés ( műanyag, fa, fém tokkal rendelkező nyílászárókba normál, hagyományos ill. 4mm-es síküveggel. Hőszigetelt és hangszigetelő üveggel (thermo) ill. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét,költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében.


Ha nagyon megengedőek vagyunk, azt is mondhatjuk, nem festhető ajtó tulajdonképpen nem is létezik, hiszen bármiből legyen a külső felülete – műanyag fólia, tömörfa, préselt lemez, üveg , vagy acél – biztosan van olyan festék, amivel festhetünk rá. Volt a beltéri ajtó életében egy kis visszaesés, az ókor hajnalán, mikor is a belső ajtók eltűntek, uralkodóak a nagy, egybefüggő terek voltak, és ez a térképzés hosszú évszázadokon át jellemzővé vált, legfeljebb függönyök, drapériák biztosítottak nyílászárást a beltérben. OBI internetes oldalán és áruházaiban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések