2015. augusztus 6., csütörtök

Gyári et számok

Minél kisebb az ET érték, a felni annál jobban kiáll az autóból. Ha túl kicsi a felni mélysége, hozzáérhet a karosszériához egyenes menetben, vagy kanyarodáskor. A besajtolási mélység járművenként eltérő a. A kalkulátor segítségével kiszámítható, hogy mennyivel változik a felni belső és külső szélének helyzete az eredetihez képest.


Fontos: a kalkulált méret semmiképp nem jelenti azt, hogy a választott méretű felni el fog férni az adott autón, csak tájékoztatást ad a változás értékéről!

Az ET -számnak csak a felni szélességének ismeretében van értelme, a két adatot együtt kell figyelembe venni. A gyárival megegyező szélességű felniknél az ET -szám minimális eltéréssel a gyárival kell megegyezzen. Ha szélesebb az utólag vásárolt alumínium-felni, mint a gyári , akkor ezt a szélesség mértékében az ET. Az ET érték, (vagy besajtolási mélység, eltolási távolság) a felni kerékagyra.


Rossz úton hihetetlen sokat tud rontani, ha két collal eltérünk a gyári mérettől. A nyárihoz viszont vettem egy alufelnit, aminek at ET – száma a gyári. This video is unavailable.


ET szám , gumiabroncs.

IT ( International Tolerance), a számok csak tűrésmező nagyságára utal, de nem a. R-nak annyiban van igaza, hogy a gyári fordulási és terhelési tengely. Az ET – szám a felni függőleges felezési síkjának és kerékagyra való. Tisztelt Gumidoktor! Ford Focusra szeretnék a jövő nyárra alufelnit vásárolni 14-os méretben.


Pár milliméter kilógnak a kerek, viszont nagyon jól néz ki és iszonyatosan stabil a kocsi. J x 1 x 11 ET 35. Jxamelyből az első szám (5J) a felni szélessége collban mérve a második szám (17) a felni átmérője collban mérve.


Ez mutatja egyébként, hogy hány collos gumiabroncsot lehet a felnire szerelni. Számjegyekkel megadott tőszámnevek, sorszámnevek, tizedes törtek, törtek átalakítása betűvel írt alakba. Kérem, adjon meg egy számjegyekkel írt számot az alábbi lehetséges alakok szerint: Előjeles egész számok vagy tizedes tö. Itt tekinthetjük meg egy adott termékhez tartozó gyári számokat, illetve a megadott üres gyári számok helyett valós gyári számokat adhatunk meg.


D méretét a tűrésmező szélességét két szélső. A szerkeszteni kívánt gyári számra duplán kattintunk, majd megadhatjuk az új gyári számot. Csak olyan mezőt szerkeszthetünk. Használja bátran a gumiméret váltót!


Vásárolni szeretnék egy alufelni garnitúrát, de minimális eltérés van az adatok között.

E szerint mm-el beljebb kerül a kerék,a futómű megérezhet ennyi különbséget? Gyárilag 7xET44-es alufelnivel is szerelték az adott autót. A felni pántprofiljának (perem) kialakítását jelző kód.


Ez a jelzés általában a felnire gravírozott számok és betűk után található. Valójában a felni szilárdságát mutatja. Többfajta pántprofil kialakítás létezik. Prímszámok a természetes számok körében A matematika, elsősorban pedig a számelmélet területén prímszámnak, törzsszámnak vagy röviden prímnek nevezzük azokat a természetes számokat, amelyeknek pontosan két osztójuk van a természetes számok között (maga a szám és az 1). Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal.


Hatalmas nyári gumi és téli gumi készlet. Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések