2015. augusztus 3., hétfő

Afrikai oroszlánkutya hirdetés

Jelenleg hirdetés van a rendszerben. Egy afrikai oroszlánkutya felnövése másodperces videóban. A legnagyobb alomszámot hozó fajta az afrikai oroszlánkutya (rhodesian ridgeback) 9-es átlaggal, míg a pomerániai törpespitz és a. Innen ered sok helyütt fellelhető elnevezése: afrikai oroszlánkutya. Pedig hivatalos neve, a.

Az afrikai oroszlánkutya jelenleg az egyetlen bejegyzett Dél-Afrikából, pontosabban Zimbabwe állam területéről származó kutyafajta. Manapság már kevesen használják az eredeti - vadászati - céljára, inkább az őrző-védő területeken alkalmazzák őket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Afrikai oroszlánkutya hirdetések Hajdú-Bihar megyében. A Wuuff minden információt megad ahhoz, hogy kiválaszthasd a számodra tökéletes kölyköt a hirdetések alapján. A kiskutyád a korának.


Fontos, hogy elkezdjük a képzését fiatal korában és határozottan – de ne legyünk vele kemények – és következetesen.

Rendszeresen futtatni kell, vagy hosszú sétákat kell tenni vele, de nem szabad megfeledkezni fejlett vadászösztönéről és kiváló szimatáról: póráz nélkül csak a valóban jól nevelt kutyát szabad sétáltatni. Magyar nemzetiségű afrikai oroszlánkutya kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei. Az idegenekkel szemben tartózkodó, a család tagjaival azonban őszinte és hozzájuk végtelenül hűséges. Magabiztos és kiegyensúlyozott, bátor és éber, s igen kitartó is.


Pontos fordításban tehát e kutyafajta sörényeshátú, ill. A sörény közvetlenül a lapockák fölött kezdődik, és a kutya csípőjéig tart. A 3-cm-es sörény a szőrzettel ellentétes irányban nő, úgyhogy. A Rodéziai Ridgeback, más néven Afrikai Oroszlánkutya különleges fajta, mely az egykori Rhodéziából (ma Zimbabwe) származik, s nevét a hátán tőr alakban visszafelé növő szőrcsíkról vagyis a ridge-ről kapta. A ridge a fajta védjegye.


A még alig háziasított Thai Ridgeback Thaiföldről származik, és hasonló ridge-el. Egy kutya szakértőknek: az afrikai oroszlánkutya. Nem csoda, mert a robusztus vadászkutya elbűvöli az embert büszke, bátor lényével a gazdákkal szembeni barátságos gyengédséggel kombinálva. Kopók, vérebek Nagy termetű kutyák. Nagytestű, nagyon izmos fajta.


Mint neve is mutatja, oroszlánvadászatra használták.

Persze nem egyedül, hanem falkában. Gyors és erős, nagy mozgásigányű, nagy fájdalomk. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A virtuózok szeretik a kezükkel és a szemükkel felfedezni a világot, racionalisták, ugyanakkor lelkes kíváncsisággal vizsgálnak meg mindent. Imádnak alkotni, egyik munkából a másikba vetik magukat, egymás után gyártva a hasznos és felesleges dolgokat, csak az elkészítés a lényeg számukra, miközben rengeteget megtudnak a. Afrikai fehérhasu törpesün Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Lerántjuk a leplet az afrikai férfiakról Hat szökött oroszlán egy afrikai faluban Elpusztult Nagy Tim, az egyik utolsó óriásagyarú afrikai elefánt Elveszett kontinens nyomára bukkantak Hét évig maradt mozdulatlan ez az állat Villanyautóval kelnek át a Szaharán Pusztító német V8-as került ebbe a Toyota Hiluxba A világ. Köszönjük, hogy lapunkat választotta INGYENES apróhirdetése megjelentetéséhez! Keress több mint 3kutyafajta közül képekkel.


Találd meg a hozzád illőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések