2018. augusztus 20., hétfő

Elektromos magassági sövényvágó

Elektromos magassági sövényvágó

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A nagyon könnyű elektromos sövényvágó súlya mindössze kg. Az 5W teljesítményű motor megbízhatóan hajtja meg az cm-es vágólapot, aminek munkaszélessége cm. Dupla késes rendszer. Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk.


Az ALDI-dél internetes oldalain mindent megtudhat az ALDI üzletek nyitvatartási idejéről, az ALDI termékeiről, az ALDI üzletekről és az ALDI állásajánlatairól. A valamennyi elektromos sövénynyírónál az alapfelszereltség részét képező vállheveder gondoskodik arról, hogy a hosszabb munkák is kényelmesen legyenek végezhetők. GARDOL GHTI- elektromos magassági sövényvágó 600W. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. This feature is not available right now.


Olcsó Ágvágó termékek, Ágvágó márkák. Please try again later. Az eredeti használati útmutató az elektromos-magassági-sövényvágó -hoz tartozik. Fontos tudnivalókat tartalmaz az üzembe helyezésről és a kezelésről. Megbízható kerti kisgépek minden kerti munkához, válasszon Praktikusan!


Elektromos magassági sövényvágó

Teljesítmény 9W Vágási szög beállítás Vágáshossz: cm. Az elektromos vezeték ellensúlyozza, hogy a gép karbantartása és kezelése egyszerű és súlya mindössze kg, amit elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken fogja értékelni, ahol hosszú ideig kell a kezeit felemelve vagy kinyújtva dolgoznia. Sövényvágók vásárlása és rendelése az OBI-nál. A HHTI elektromos sövényvágó segítségével a magasban lévő sövények is jól elérhetők.


Az üvegszálas alumínium nyéllel m magasságban is könnyedén dolgozhat anélkül, hogy létrára állna. Vágószög beállítás az ergonomikus munkavégzéshez Kés lézerrel vágott és gyémánt köszörült acélból Teleszkópos hosszabbító (cm) Állítható kiegészítő markolat Hátsó fogantyú forgatható Fém hajtómű a hosszú élettartamhoz Erős tok tároláshoz és. A HECHT 971W magassági ágvágó kitűnő választás. Két kézzel működtethető és a kényelmed érdekében lágyított fogantyúval rendelkezik. Vissza a termék részleteihez.


A több dölésszögbe állítható, ergonomikus kialakítású fogantyú is hozzájárul ahhoz, hogy bármilyen. Elektromos sövényvágó levehető alumínium teleszkópos résszel. Vágási szög beállítás a kényelmes munkavégzés érdekében Lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kések Teleszkópos hosszabbító cső (cm) Állítható pótfogantyú Forgatható hátsó fogantyú Hosszú élettartam a fém hajtóműnek.


Szervizünkben javítjuk, karbantartjuk. Benzines és elektromos ágvágók és sövényvágók. A robbanómotoros meghajtású ágfűrész, a magasan elhelyezkedő vastagabb ágak kényelmes eltávolítására is alkalmas. A benzinmotoros magassági sövényvágó , magassági ágvágó kitűnő választás, ha a magasan fekvő ágakat akarod levágni.


Elektromos magassági sövényvágó

A jó minőségű anyagok használatának köszönhetően az ágvágó gépnek. A motort a fogantyú mögött helyeztük el, így a súly tökéletesen eloszlik, és a gép munkavégzés közben egyensúlyban van - így a gép kezelője számára a munkavégzés kevésbé megerőltető. Tömeg: kg Egyvállas hevederrel ÉV GYÁRI SZERVÍZGARANCIÁVAL ! Rendkívül erős sövényvágó 2-MIX motorral, hosszú védőcsővel és csökkentett tömegű hajtóművel. ECOSPEED részterheléses üzemmó ErgoStart indítási rendszer és 145°-ban állítható 5mm-es késrendszer.


Professzionális kertészeknek ajánljuk. Akciós szerszám, kisgép webáruház, minőségi kéziszerszámok, szerszámgépek, alkatrészek értékesítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések