2017. október 11., szerda

Tetötéri ablak

A VELUX éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap. Kedvező árú magyar gyártású tetőablak fényzáró rolók és külső hővédő rolók tetőtéri ablakokra. Tetőablak beépítés és csere 15.


Ennek következménye, hogy az ablak benyílik a tetőtérbe, ezáltal könnyen beverhetjük a fejünket, illetve nem tudunk kényelmesen kinézni rajta.

Megemelt forgástengelyű tetőtéri ablak (háromnegyedben elhelyezett fogáspont): Az ablak negyed része nyílik csak be a tetőtérbe, kényelmesen elférünk alatta. Az az állapot amikor a tetőtér még félkész állapotban van, tehát még nincs tetőszigetelés és belső gipszkarton vagy lambéria borítás. Tehát a tetőtérben állva belülről látszódik a tetőfólia. Ennek a fajta tetőtéri ablak beépítésnek az ára Br.


Ft tetőablakonként cserép fedés esetén. A gondos tervezésnek köszönhetően bőséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítanak tetőtéri ablakaink, a megfelelő energetikai egyensúly mellett. Esztétikus, tartós fafelületű tetőtéri ablak.


Vetemedésmentes szerkezetével tökéletes záródást biztosít.

A felső kilinccsel kényelmesen nyitható akkor is, ha a tetőtéri ablak alá bútor kerül. A kilincsbe épített szellőzőnyílással egyszerű a szellőztetés akár úgy is, hogy az ablak közben zárva van. A SCHINDLER Tetőtéri ablak fában és műanyagban is készül. A fa tetőtéri ablakok természetes szépsége harmonizál minden belső térrel. A műanyag tetőtéri ablakok felülete karbantartást nem igényel, ideális megoldás a fürdőszobákban, és vizes helyiségekben.


A FAKRO a természetes fény forrásaként a padlásterekhez és lapostetőkhöz kidolgozott innovatív megoldások több csoportját ajánlja: tetőtéri ablakok különböző kialakításban és nyitási metódussal, felülvilágító ablakok lapostetőkhöz, padlásfeljáró lépcsők, illetve természetes fényt biztosító fénycsatornák. Az légkamrás ablakprofilt 73mm-es műanyag tok öleli körbe amelynek a mm vastag horganyzott acél biztosítja a műanyag ablak stabilitását. Megbízható Roto vasalattal ellátott, alapesetben rétegű, de rendelhető rétegű ablak üvegezéssel is. A hangszigetelése példaértékű amely 33dB, ezáltal tökéletesen kizárja.


A felnyíló ablak szárnya a felső tengely mentén a tetőtérből kifelé nyitható - tökéletes kilátást biztosít a felnyíló nyitásmódban, mivel a szárny nem nyílik be a tetőtérbe. A termék elérhető fa és műanyag bevonatú kivetelben is. Prémium VELUX minőség.


Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból. A tokozott vászon roló tokjához két vezető sín van szerelve, ami a roló vásznát megvezeti, sőt ennek a sínnek köszönhetően a vászon mellet még fénycsík sem látható. A tetőtéri ablak és a bukó ablakok árnyékolására még tökéletesen alkalmas a tokozott vászon roló is. Optilight, Fakro, Dacalux tetőablakok és kiegészítők.


Optistep padláslépcsők széles méretválasztékban.

Roto tetőablakhoz a külső fóliagallér (ASA ECO) kedvezménnyel szerezhető be. Okpol tetötéri nyílászárók prospektusok. Nyílászáró katalógusok, beltéri ajtó és bejárati ajtó katalógusok gyűjteménye a Bói Kft.


Muanyag Ablak Redony Gurtni Redőny Fa Ablak Ablakparkany Erkélyajtó Parkany Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések