2017. október 31., kedd

Biztonsági ajtó javítás

Nem tudom, hogyan lehetne jobban összefoglalni: Azt kaptam, amit kértem. Nagyon köszönöm azt a minoséget, azt a profi hozzáállást, mely a hozzánk beszerelt ajtóban csúcsosodik ki. Minden mozgó alkatrészt tartalmazó termék, így egy zár, vagy biztonsági ajtó is időszakos karbantartást igényel. Ezzel elkerülhető egy esetleges kellemetlen szituáció, amikor nem fog nyílni az ajtó. Ezt a karbantartást – igénybevételtől.


Hasonló megoldásokat szoktunk alkalmazni abban az esetben is, ha a lakásban olyan gyenge hőszigetelésű, de erős fém biztonsági ajtó található melyhez a lakók ragaszkodnak.

Ebben az esetben a fém ajtó elé egy olyan fél pallótokos ajtót építünk be , mely az ajtó élé, akár külső falsíkra kihajthatóann kerül beeépítésre. A fémajtó elé épített fa ajtó jó. Ha például hiányzik a zártakaró, az nagyban megkönnyíti a behatolást, ezért biztonságtechnikai szempontból biztonsági rést jelent.


Az ajtó javítás nagy szakmai felkészültséget és sokszor speciális eszközöket is igényel. Ezen felül kreativitás is szükséges hozzá, hiszen sokszor egyedi hibákat kell javítani. Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid.


Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban! Előfordulhat, hogy egy db.

Ennek idő- és szerszámigénye sokkal nagyobb, mint általában. Ráadaásul komolyabb szaktudást. Ablak és ajtó zár nyitás. Zár javítás , beállítás és vasalat csere. Fontos a betöréssel szembeni ellenállóság ezért biztonsági vasalatra való átállást, átszerelést is vállalunk.


Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Nyílászáró szigetelés. Online rendelés és webáruház itt! Hisec biztonsági ajtó Akció! Műanyag bejárati ajtók Akció!


Brügmann Addline ADműanyag nyílászáró légkamra, mm szárny és tok profil. A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat.


Ennek egyik oka a sok régi ajtó és zár Budapest legtöbb kerületében. Másik érthető oka a magasabb biztonsági igényszint, ugyanis minden budapesti kerületben folyamatosan nő a különböző betörésvédelmi megerősítések iránti igény.

Betörések utáni ajtó és ablak zár javítás. Többpontos biztonsági zártest átkódolása. Szoba ajtó és beltéri ajtók, WC ajtók, erkély és terasz ajtók javítása, zár javítása, passzítása.


A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás! Fa, fém és műanyag nyílászáró vasalat javítás.


Cégünk vállalja Maco, Roto, Gu, Aubi Si, Winkhaus vasalatok beállítását, javítását, cseréjét. A többponton záródó biztonsági ajtók vasalatától kezdve az erkélyajtó vasalaton keresztül a sima egyszerű ablak vasalatig mindenféle gyártó termékét sikeresen szereljük. Akár kültéri, akár beltéri HiSec biztonsági ajtó vásárlása a cél, itthon egyedülálló ajtótervezőnkben kiválaszthatja ajtaja típusát, színét és mintázatát! Ajtó javítás Budapest. Bízza a Dóka és Dóka Bt-re!


Fémrácsok és fémredőnyök szervize Elektromos és mechanikus biztonsági rácsok és fémredőnyök javítása, karbantartása: Hörmann, Fémmíves, Felka, Sápinak mondott termékek, tekeredős és lapozós kivitelű is, az ország egész területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések