2017. október 17., kedd

Fakro szúnyogháló

Az AMS szúnyogháló az egyetlen a belső kiegészítő tartozékok között, melyet nem az ablakra rögzítünk, hanem a belső borítás síkjára. Anyaga üvegszövet, mely védi a helyiséget a rovarok bejutásától kissé nyitott ablaknál. Az ablaknyílás köré alumínium sínek segítségével rögzíthető. This feature is not available right now.


Please try again later.

Méretre készülnek extrudált alumíniumból. Kérjük, megrendelés előtt mérje meg a tetőtéri ablak körüli nyílást. Kérjük, nézze meg videónkat, hogy megtudja, hogyan végezze el megfelelően a mérést.


Ez a weboldal cookie-kat használ, annak érdekében, hogy a legnagyobb komfortot nyújtsa a weboldal használata során. Beállíthatja a cookie használatot, tárolást és hozzáférést a böngészőjében. A Termolux szúnyogháló a kétoldali sínnek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen.


Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást.

A szúnyogháló mellé külső és belső roló is felszerelhető. LUX ablak osztálya 1. ProIDEA termékinformációs katalógusban. FAKRO AMS rolós szúnyogháló 78×140. A termékekről és annak áráról, valamint a beszerzés egyéb feltételeiről.


Mivel as szúnyoghálót nem a tetőablakra kell szerelni hanem a fal síkjára, ezért a tetőablak körül kialakított nyílás mérete alapján tudja kiválasztani az Ön számára megfelelő szúnyoghálót. Az akkumulátor egy, a redőnyre szerelt napelemről tölthető. Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is.


Olyan helyekre ajánljuk, ahol nem lehetséges a 230V tápellátás. Csak fogja meg a kart és húzza fel vagy le a szúnyoghálót. Ha épp nem használja, akkor a hálót a tárolótokjába, a rolódobozba húzhatja vissza. Tökéletes védelem a szúnyogoktól és más rovaroktól. Kismértékben árnyékol is.


A Roto Rés Rtípusú ablakai szúnyogháló felszerelése esetén is akadálytalanul, teljes terjedelemben nyithatók. A sűrű szövésű háló megakadályozza a rovarok bejutását, de a fény és a friss levegő áramlását nem zavarja.

Alap kivitelben kávára szerelve. Rtípus esetében tokra szerelt kivitelben is lehetséges. Mobil szúnyoghálók – Toló ajtós szúnyogháló Általában nagyfelületű nyílászárókra, illetve tolóajtókra alkalmazzuk. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Amikor nincs használatban, a szúnyogháló teljesen visszatolható a felső.


A tetőablak szárny jobb vagy bal oldalán nyitott állapotban találja a mérettáblát. A bekarikázott kódok (pl. 30 M0 M8A) jelentik az ablakának méretét, ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót. Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból. További feltételekkel kapcsolatban kérjük e-mail-ben tájékozódjanak.


Várjuk további viszonteladók és szakemberek jelentkezését. Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. A DWT térdfal ajtó extra hőszigetelő változata. A legegyszerűbb szerkezet és ezáltal a legolcsóbb nyitási típusú, a középen billenő tetőablak.


Bontott, használt nyílászárót nem forgal. Ennél a típusnál nagy eséllyel fejmagasságban lesz a kinyitott ablakszárny és szúnyogháló esetén nem nyitható ki tejesen az ablak. A következő a felső harmadban nyíló tetőtéri ablak.


Ezek az ablakok már többe kerülnek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárlás: Ablak árak, eladó Ablakok.


Olcsó Ablak termékek, Ablak márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések