2017. október 26., csütörtök

Szerelt kémény kandallóhoz

A szerelt acél fémkémény koromégésnek ellenáll! Kivitelezés és kémény árainkról kérjen árajánlatot! Ennek köszönhetően, Ön egy esetleges kéménytűz esetén is tökéletesen biztonságban lesz.


Szerelt kémény gyors telepítése, bármilyen. Saválló acél szerelt kéményt lényegében a lakás bármely részébe be lehet építeni. A belső keresztmetszete cm-es átmérőjű legyen, de nem árt tudni a tűzté teljesítményét és bekötési csonkját,hogy megfelelő legyen a kémény a tűztérhez. Jelen szabvány szerint a kémény építése előtt méreteztetni kell a kéményt a kandallóhoz vagy cserépkályhához.


Minőségi Montel és Schiedel kémények. Webáruházunk kínálatában a világ élvonalába tartozó gyártók termékeit találja! Minden modell többféle átmérővel és méretben is kapható, így biztosan az igényeinek megfelelő darabot választhatja.


A hozott anyagból történő kémény csőgyártás ára 1. A táblában érkező kémény anyagokat hidraulikus lemezollóval megfelelő méretekre vágjuk. Tekintse meg szolgáltatásainkat kémények vonatkozásában! Van lehetőség mm vastag saválló belső csővel is szerelt kémény csináltatni. Ez főleg szilárd tüzelés esetén lehet érdemes, de a tapasztalatok alapján bőven elegendő a mm vastagság. Természetesen minél vastagabb az anyag, annál tartósabb is!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Minél nagyobb ajtót teszünk a cserépkályhára, annál nagyobb átmérőjű kémény szükséges, ugyanis a cserépkályha ajtajának kinyitásakor a tűztérben lévő füstöt kiránthatjuk, ha a kémény nem tudja elszívni azt. A tüzelőberendezések használata mellett a szerelt kémény ideális megoldást jelent a fűtéstechnikában. A munkatársuk szakismerete elismerésre méltó, mert felvilágosítást tudott adni és ennek megfelelően módosítottam a megrendelést, amely mint utólag kiderült, így helyes. A vállalási határidő szintén gyors és annak betartása még gyorsabb.


A kémény minősége megfelelő, akciós ára elfogadható. Elemekből épül fel, gyorsan szerelhető, szükség esetén át is rakható, magasítható. Könnyűszerkezetes faházhoz szerelt kémény építés Köszönjük, meg vagyunk elégedve! Pilisszentlászló, Tölgyfa utca.


A legtöbb szerelt kémény saválló acél belsővel készül, ami tartósságot biztosít, így megfelelő használat esetén minimum évig biztonságosan kell, hogy üzemeljen. Kis súlya miatt egy egyszerű tartószerkezettel a falra rögzíthető. Egy ilyen szerelt kémény kivitelezése minden esetben egy helyszíni felméréssel kezdődik, mely alapján megtörténik a kémény legyártása. Elemes felépítésének köszönhetően rugalmasan alakítható ( szerelt kémény belső, füstelvezető részének felépítése)! A lakáson belüli elhelyezése is egyszerű!


Kátrány kirakódás nem fordulhat elő! Bármilyen tüzelőanyagnál alkalmazható! A megfelelő elemek használatával teljesen személyre szabható a szükségletek szerint ( szerelt kémény belső, füstelvezető részének felépítése).


Nem kell kátrány kirakódástól tartanunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések