2017. október 16., hétfő

Tollpárna tisztítás budapest

Tolltisztítás, paplanok, párnák. Kedves Régi és Leendő Vásárlónk! Hogyan is kezdődött?


Budapest Városmajor u. Tollpárna tisztítás budapest Dunyhából, párnából, régi paplanból tolltisztítás után paplant, párnát készítünk az Ön igényei szerinti színben és méretben. Moszkva tértől 128-as, 129-es busszal lehet üzletünket megközelíteni.

A világ minden részén megtalálhatóak a kézzel töltött pehelypaplanjaink és párnáink. Paplanját, párnáit kitisztítjuk. Anyagot biztosítunk hozzá ( sokféle angint több szinben, ha szükséges - toll ill. pehelypótlást is).


A műszál töltetü paplanokkal nem tudunk semmit kezdeni, azt a tulajdonos vagy kimossa mosógéppel, vagy odaajándékozza a rászorulóknak. Jó hír azoknak, akik allergiásak a háziporra! Nem kell lemondaniuk a pehellyel, tollal töltött ágynemûrõl!


A legújabb tudományos kísérletek során bebizonyosodott, hogy az átlagos tisztán tartás esetén ezekben az ágynemûkben nincsenek poratkák, mivel a sûrû szövésű textília, paplan-, párnahuzat megakadályozza az életben maradásukat. Vállalkozásunk korszerű és modern vegytisztítási és mosási eljárásokat alkalmaz.

Odafigyelünk, hogy alapos és mindenre kiterjedő munkát adjunk ki a kezünkből mind a tisztítás , mosás, mind a bőr szőrme. Cégünk több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik pehelypaplanok és tollpárnák gyártása terén. Minden munkatársával, azon fáradozik, hogy az Ön kényelmét Mind teljesebben kiszolgálja.


Kis türelmét kérjük! Kárpittisztítás helyszínen, kanapé tisztítás , irodai szék tisztítás. Több “foltisztító csodaszert” is megvásárolt és kipróbált sok ezer Ft-ért, takarító gépet bérelt szintén ezrekért, órákat dolgozott, majd’ leszakadt a dereka a kanapé tisztítás közben, mégsem lett olyan kiváló a végeredmény amilyet szeretett volna, a foltok nem tűntek el teljesen. Verhetetlen ruhatisztító árak!


Az autóklíma berendezés remek táptalaj a mikroorganizmusok elszaporodásához. A sötét, nedves klíma rendszerben megtelepednek és elszaporodnak a gombák, baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók. Ez allergiához, nyálkahártya irritációhoz és egészség károsodáshoz vezethet. Mit teszünk, amikor a párnánk mocskos lesz?


Egyszerű azt gondolni, hogy ki kell dobni őket, majd újakat vásárolni, de ez borzasztó nagy pazarlás lenne, és sokan nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust. A ruha tisztítás , teregetés, vasalás a dolgozó embernek csak nyűg, hiszen annyi más fontosabb és kellemesebb dolog van az életben, amire nem jut idő. A toll töltetű ágynemű tisztítása kényes kérdés. Megoldható otthon a tollpárna mosása vagy inkább vidd tisztítóba? Nos, van egy jó hírünk: abszolút biztonságos a tollpárna mosógépben való mosása!


Csupán néhány dologra kell odafigyelni. Mindenekelőtt ellenőriz hogy nincs-e szakadás, esetleg.

Toll tisztítás , párna tisztítás , paplan tisztítás , vegytisztító, ruhatisztító, pipere mosás, lakossági vegytisztítás. Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító BIO tisztítás Folttisztítás Mosás Vasalás Tartásjavítás Impregnálás Bőrtisztítás Szőnyegtisztítás Ruhafestés. A levendula mosoda megalakulása óta folyamatosan, és kitartó munkával jutott el oda, hogy partnereit állandó, pontos és megbízható minőségű munkával. Tisztítás és szárítás után gépi-, illetve kézi vasalást alkalmazunk.


Nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink keze nyomán simává és formatartóvá válnak a textíliák. A klíma tisztítás fontossága:. Csatorna és lefolyó tisztítás : hétfőtől – vasárnapig, dugulás elhárítás lakáson belül és épületen kívül.


Honlapunk további oldalain mindent megtudhat a dugulások kialakulásáról, valamint tanácsokat kap az otthoni duguláselhárítás fortélyairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések