2017. október 12., csütörtök

Műraszta ár

Előlegként ideadhatod a teljes összeget is. Az előleg minden esetben levonódik a maradék összegből, tehát nem kell annyival többet fizetned. A frizura elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár fele.


A fenti árak egyágú tincsekre vonatkoznak! Keress kérdéseket hasonló témákban: műraszta , mű, raszta , haj, ár ,.

Ezért nem is olyan az oldal címe, hogy műraszta. A dreadlock a sokak által ismert „ raszta haj” vagyis így híresült el. Jó borsos árat elkérnek, és nem készítenek jobbat, sőt talán az esetek többségében. Műraszta - Műraszta készítés, befonás profitól!


A belső szépség is fontos nekünk, ezért minden teljes szett -át adományozzuk a következő szervezet. A műraszta elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár minimum fele. Csak akkor rendelem meg a hajat, és állok neki a készítésnek, miután a teljes ár egyharmadát kifizetted nekem.

Ez történhet bankszámlára is, de személyes találkozóval is. A felhelyezés annak a függvénye, hogy mennyit kell vele miután kézhez kaptad a rasztákat, még dolgoznom, így órabérben. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – raszta. Ingyen Posta, Gyerek kötött raszta sapka 1-évesre, körmérete cm.


A fake dreads elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár egyharmada. Fontos tudno hogy az időpontot csak akkor kaphatod meg fixre, ha már befizetted az előleget! A tincseidet is csak ekkor kezdem el készíteni. Erre azért van szükség, mert rengeteg meló van a műrasztákkal, illetve az alapanyag sem olcsó. Bármikor – az eredeti hajad károsodása nélkül – könnyen megválhatsz tőle.


Könnyű mosni, tisztán tartani. Igen, az előleg a végleges ár minimum fele. Természetesen ideadhatsz kerek összeget is (pl ha nagyon tört összegre jön ki a fele), vagy a teljes összeget is előre. Ezt banki utalással vagy személyesen tudod eljuttatni. A z összeg maradéka a helyszínen fizetendő.


Ha már kifizetted az előleget, de meggondolod maga akkor sajnos. Befonással kerül fel, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól.

Már több, mint éve, kézzel készítjük a legjobb minőségű dreadeket, így ugyanazok a tincsek megfelelő kezelés mellett bármennyiszer. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ruhák, Táskák, Háztartási eszközök, Kozmetikumok, Játékok, Férfiaknak is. Hosszú távú megoldásként nyers hajainkat ajánljuk, melyek kezeletlen festetlen még fel nem dolgozott hajak. A nyers hajainkat manufakturális műhelyünkben készítjük elő, szükség estén tresszeljük, tincsezzük, vagy csatos garnitúraként is feldolgozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések