2017. október 11., szerda

Elektromos gyerek motor árgép

Elektromos kismotor gyerekeknek BAYO KICK. Gyerek motor kerékkel. Kicsinyei úgy érezhetik, ezzel a mini motorral nőnek fel. Hasonlítsa össze az árakat!


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép -es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.

Az adatok tájékoztató jellegűek. Ducati Hypermotard 12V - elektromos gyermekmotor PegPerego nagy teljesítményű akkumulátoros motor , használható göröngyös úton vagy akár -os emelkedőn is. A készlet tartalmazza az akkumulátort és az akkumulátor töltőt, de nem tartalmazza a hangjelzéshez szükséges elemet. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ez a kiváló 4W teljesítményű motor alkalmas mind az édesvízben, mind a sós vízben való vitorlázásra.


A tetszetős kialakítás, a változatos színek gondoskodnak a kicsik felhőtlen szórakozásáról. Vásárlás: Roller árak, eladó Rollerek. Olcsó Roller termékek, Roller márkák.

Az ÁrGép egy átfogó ár-összehasonlító szolgáltatás az Interneten kapható csaknem valamennyi termékhez, amely immár közel éve van jelen a magyar online piacon. Az eredeti márkák kicsinyített, gyerekekhez méretezett kivitelben, vagy azok élethű hasonmásai. Több méretből biztosan megtalálja gyermekének valót!


Kisebbeknek való kerekű elektromos kismotorjainkat, már éves kortól biztonságosan használhatják, a nagyobbak pedig eredeti licence BMW motoron élvezhetik a motorozást. A Cobra mini quad megérkezett elektromos változatban is. A 8Wattos erős elektromos motor elegendő teljesítményt biztosít ha kicsit jobban igénybe is vesszük a járgányt. Az egyedi megjelenés garantált élményt biztosít a quadozni vágyók számára. Kiváló ár- érték arány.


V és 12V-os egy- és két személyes autók, motorok és quadok legnagyobb választékban. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az elektromos kisautók és kismotorok 1-éves korú gyermekek számára alkalmasak.


Használhatják fiúk és lányok is. A járgány zöld színben pompázik és. BMW akkumulátoros elektromos kisautó gyermek autó távirányitó -val.


Extra nagy Suzuki GSXR gyermek elektromos 12V motor motorral. Hatalmas elektromos tricikli, motor Hello kitty quad. V elektromos Vespa motor.

Egy igazi újdonság! A quad “-os kerekekre van felszerelve, terepmintával festett, és a biztonság növelése érdekében a karon lévő fojtószeleppel csökkenthető a sebesség is. GHz távirányítóval.


A legújabb típusú 2. GHZ távirányítóval a járműveket mind a négy irányban és az összes sebesség fokozatban lehet irányítani. A vészfék gombbal az. A kar elfordításával gyorsul a motor , elengesésével fékez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések