2016. szeptember 8., csütörtök

Belső forróság érzés

Tisztelt Doktor, Doktornő! Két hete bal lábfejemben sűrűn fellépő forróság érzet van, ami 1-percig tart, és testhelyzettől független. Csak a bal lábfejemben érzem, és kívülről nem érzékelhető melegség egyáltalán! Szeretném megkérdezni mi lehet az oka!


WEBBeteg szakértő válasza a meleg érzet.

A páciensek az érzést égő fájdalomként írják le, de sokan így nevezik meg a heves bizsergő és szúró fájdalmakat is. Ha a fájdalom heves vagy hosszabb ideig fennáll, az annak a jele, hogy a szervezetben valami nincs rendben. A melegségérzés lehet tünete a pánikrohamnak. Az állandóan jelen levő rossz érzések viszont inkább másra utalhatnak, mert pánikbetegség. Kérdések és válaszok Pszichés betegségek témakörben.


Belső forróság érzet, de mitől? Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Pattanó érzés , majd forróság érzése a fejben. Olykor előfordul, hogy pattanó érzést érzek a fejemben hátul, majd mintha forróság folyna lefelé. Egy ismerősöm azt mondta, agyvérzés, de az szerintem lehetetlen.


A lábközépcsont-fájdalom érzete leginkább ahhoz hasonlítható, mintha mezítláb, köveken sétálnánk. Főként a második és harmadik lábközépcsontok között fordul elő. Az égő érzés neuromára utalhat, ami egyfajta kóros burjánzást jelent a lábujjakat ellátó idegekben. Elkezd közben fájni a gyomrom, ha eszek egy kicsit, akkor kicsivel jobb. Ezek a panaszok maguktól szűnnek, vagyis sikerül visszaaludni, reggelre semmi bajom.


Mostanában gyakran fáj a fejem. Tünetei: Szapora szívműködés, szédülés, ~, nevetési- mozgási kényszer, a gátlások megszűnése eufória (feldobottság érzés ) nagyobb adagok esetén hallucináció pánik reakció alakulhat ki. Az orvosok még mindig nem tudják pontosan, mi okozza, de már neve is van: Grierson-Gopalan vagy Égő láb- szindróma. A pánikbetegség gyógyszeres kezelésére két nagy gyógyszercsoportot, az antidepresszánsokat és a benzodiazepineket használják.


Az antidepresszánsok alkalmazása történetileg messzebbre nyúlik, de fontos tudni, hogy a hatás beálltáig 3-hétnek kell eltelnie. A talpam teljes egészében ég, de kívülről semmi jele, nem piros a bőr. Hangyamászás érzés is van, de az nyugalmi állapotban.


A térdízület felépítése sok mindenre fényt derít, ugyanakkor előrevetíti betegségeit is.

Az ízületi tok belső , ízületi felülete kenőanyagot termel. Ez egy sűrű, síkos folyadék, amely jelentős mértékben csökkenti a súrlódást. Aktív ízületi mozgás esetén a nagy combizom játssza a főszerepet. A téli időszakban talán kisebb jelentőséget tulajdonítasz a bőrhibáknak, hiszen másoknak kevésbé szúrnak szemet.


Egészséged érdekében érdemes azonban a viszkető, hámló vagy vörös foltokkal minél előbb orvoshoz fordulno mert előfordulhat, hogy a kezdeti apró foltok ekcémára vagy psoriasisra utalnak. Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. A Nyári Forróság a nyárra jellemző, yang jellegű.


Párosulhat a Hőség és a Nedvesség tüneteivel is. Egyedül csak külső hatás ( belső Nyári Forróság nincs). Jellemző tünetek: a verejtékezés hiánya, gyors légzés, gyengeség, mellkasi nyomásérzés, émelygés és hányás. A fenti tünetek megfelelnek.


A heves szívdobogást mellkasi szorító érzés kísérheti, melyhez légzési nehézség, szédülés kapcsolódik. A panaszok rohamszerűen is felléphetnek, verejtékezéssel, elsápadással párosulva. Az orvosi kezelés tabletták vagy aeroszolos formában belélegzett gyógyszerek használatából áll.


Az új H1Ninfluenzavírus fertÄązés tünetei hasonlóak a szezonális influenzáéhoz - többek között láz, köhögés, torokfájás, orrdugulás vagy -váladékozás, izomfájdalom, fejfájás, borzongás, ~ és kimerültség érzés jelentkezhet. Annát csiklandozta az érzés , és felnevetett. A fiú másik keze Anna jobb combján nyugodott.


Apró mozdulatokkal simogatta, és Anna ágyékán ideges bizsergés futott végig tőle. A fiú ajkai lassan haladtak a térd belső oldalán, aztán a combon. Ez nagyon izgalmas érzés volt.


A lány a szalmába mélyesztette ujjait, szorítása. Csíkszentmihályi hangsúlyozza annak fontosságát, hogy olyan környezetet és tevékenységeket találjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések