2017. október 24., kedd

Furnéros beltéri ajtó

A furnéros ajtó függőleges és vízszintes furnérterítéke kombinálható, vagy ahogy a képen is látszik, akár saját elképzelés megvalósításra is képes gyártásunk. A rajzolat - függően a fatönk hámozásának módjától - lehet frízes, azaz nagyjából párhuzamos pászmákból álló, illetve flóderos, amikor nagyobb ívű mintákat tartalmaz. Furnéros beltéri ajtó felületek.


A furnér beltéri ajtók 6mm vastagságú gondosan válogatott valódi fából készülnek. A beltéri ajtó furnér felülete pácolással kapja meg a végleges felületét.

A felület kezelés során a faiparos többszörös megmunkálással éri el azt a tökéletes felületet ami a végleges pácolás. A furnéros ajtó gyártásánál szakembereink gondos munkával a természetes, valódi fából készült furnért többszörösen megmunkálják, csiszolják, ragasztják, pácolják és lakkozzák, hogy Ön a lehető legtökéletesebb beltéri ajtó minőséggel találkozhasson. Eredeti fa furnéros és festett beltéri ajtóinkat utólag beépíthető tok rendszerrel gyártjuk, egyszeres gumitömítéssel.


Legyen szó bármilyen beltéri ajtóról, megfontoltan kell döntenünk. A fürdőszoba ajtók esetében azonban a szokásosnál is körültekintőbbnek kell lennünk, hiszen azt mondhatjuk, hogy ez a lakásnak az a helyisége, amelyet a legrendszeresebben és talán a legtöbbször veszünk igénybe. Lássuk csak mire is kell figyelni a fürdőszoba ajtók kapcsán. Fachwerk furnéros beltéri ajtóink induló alap ára: 200.


Tömörfa beltéri ajtók Borovi fenyő beltéri ajtók.

Beltéri ajtóinkat három rétegben ragasztott borovi fenyőből készítjük. Ezt olasz felületkezelő anyaggal felület kezeljük. Az utólag beépíthető ajtótok mm széles borítással készül és gumitömítéssel van ellátva, igazodva a beltéri ajtó színéhez. Magnólia MDF beltéri ajtó Akciósan br. Erkado Daglezja beltéri ajtó most akciósan br.


Az ajtó tartozékai (pántok, fogantyúk, szerelvények) nemesacélból készülnek. Az üveg beltéri ajtó esztétikai megjelenése nagy mértékben függ a nemesacél vasalat kiválasztásától. Ennek felülete lehet.


Cégünk honlapján és online webshopjában különböző típusú beltéri faajtókat és egyéb dekor beltéri ajtókat találhat, melyeket igénye szerint alakíthat. Ahogy nincs két egyforma fa, úgy furnéros ajtó sem. Ajánljuk a naturális stílus kedvelőinek.


Milyen egy tartós beltéri ajtó ? Akár egy beltéri ajtóról is könnyen el tudjuk dönteni, hogy tetszik, vagy sem, de mi a helyzet a tartóssággal? Hogyan állapítsuk meg, hogy a választott termék vajon tartósnak bizonyul-e? Ha röviden össze kellene foglalni ezeknek az ajtóknak a tulajdo. A végleges felület elérése érdekében a beltéri ajtó többszöri csiszoláson, pácoláson és ragasztáson megy keresztül.


A furnéros beltéri ajtó nem csak szabvány, de egyedi méretre is egyaránt rendelhetőek tömör és üveges kivitelben is.

Mi a beltéri ajtó furnér bevonata, hogyan készül? Tekintse meg kínálatunkat, látogasson el budapesti vagy debreceni bemutatótermünkbe! Cégünk elsősorban beltéri ajtók, bejárati ajtók, tolóajtók, kilincsek és laminált padlók kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.


Weboldalunkon rengeteg típusú terméket találsz és információt, amely segít neked abban, hogy a megfelelő ajtót vagy tolóajtót tud kiválasztani magadnak. Ebben az összeállításban a beltéri kétszárnyú ajtókkal foglalkozunk, tekintve, hogy a bejárati ajtó más kategóriát jelent, úgy anyagválasztási, mint konstrukciós tekintetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések