2017. október 4., szerda

Alvikorr alapozó és zománcfesték egyben

Elsősorban könnyű- és színesfémek (alumínium, sárga- és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Előnyösen alkalmazható acélfelületek bevonására is. A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető.


Bevonatuk időjárásálló. A Trikolor kerítésfesték felfestve magasabb fényű, végleges selymes fényét kb.

Barna, vörös, zöld és további színekben kapható. Az alvikorr alapozó és zománcfesték egyben kifejezetten alumínium, acél, réz, horgany, horgonyzott acél, ón és ónozott felületekre lett kifejlesztve. Kültérre és beltérre egyaránt ajánlott. Zsírtalanított könnyű-, színesfém és horgonyzott acél felületekre ajánljuk. Beltérre elegendő két rétegben felhordani.


A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Az egyes rétegek felhordása között kb. Boróka classic vizes fabevonó alapozó és vékonylazúr egyben paliszander l.

X-Color univerzális bel- és kültéri színező fekete ml. Ft Cellkolor Univerzális alapozó. Ft Dunaplaszt Csatornafesték.


ROkorrózióvédelem - Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi aljzatokon, lakkozható műanyagokon, hordképes régi bevonatokon. Gyermekjátékok felületére is alkalmas. Széles színválasztékban kapható selyemfényű kivitelben.


Az akril bázisú alapozó és zománcfesték egyben , kül- és beltérre egyaránt. Név: Háztartási lakkbenzin hígító. Higító : Izofix 5Hígító. Az igazi gond nem is a festék , hanem a régi 2-réteg.


Vízzel kell higítani , és nem lesz fényes. Alvikorr alapozó és fedő zománcfesték. Ezek ugyanis gátolják az új bevonó festékek tapadását és tartósságát. A festendő felületek előkészítése. Gyorsan száradó fémfesték, alapozó és fedőfesték egyben ,akár közvetlenül a rozsdára.


Külön alapozófesték használata nem szükséges.

Különösen ajánlott rozsdás felületek felújítására, pergő. Alkalmazási terület: kül- vagy beltéri vas, acél, réz és alumínium felületek magasfényű alapozó - és fedőfestéke. Felülete teljesen matt, alapozó és zománcfesték egyben , hígítása nitrohígítóval.


Mivel lehet a hígítóját helyettesíteni? A saját hígítója nagyon drága! Válaszok a kérdésre. COROR Rapid Zománc. Alkalmas kül- és beltérben található fémfelületek (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó és fedő festésére.


Makor-tix - alapozó és zománcfesték egyben - kolor. Empire hagyományos bútorfesték A 9L. Félmatt, tixotróp alkid zománcfesték beltéri bútorok festésére. Alapozó és zománc egyben. Könnyen használható: nem csöpög el és jó önterülő képességgel rendelkezik, ecse.


Az Alkyton festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő- és alapozó bevonat egyben. Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenál az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak. Az Alkyton tökéletes védelmet biztosít az ön tetőszerkezetének, ereszének, kerítésének ugyanúgy, mint a nagy felületű ipari szerkezeteknek, vagy bármely felületvédelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések