2017. október 9., hétfő

Teraszfedés üveggel

Teraszfedés üveggel

Eltolható üvegterasz, üvegfal. Legyen terasza télen nyáron. Lapozható üvegterasz, amellyel télen is élvezheti terasza előnyeit. Kérje ajánlatunk most.


Alumínium és fa télikertek és üvegteraszok egyedi igényekre, szaktanácsadással és tervezéssel, németországi fejlesztéssel és gyártással. Számos integrált télikert kiegészítő (vízelvezetés, árnyékolás, szellőzés, világítás, fűtés, intelligens télikert vezérlés) a legmagasabb kényelmi elvárásokra. A tavasz beköszöntével egyre több időt szeretnénk a szabadban tölteni és újra birtokba venni a teraszunkat. Sajnos az esték még igen hűvösek így jól jönne egy kis időjárás elleni védelem. Teraszfedés polikarbonát lemezzel vagy üveggel ? A teraszfedésekhez előtető rendszereink több típusát ajánlhatjuk:.


Hőhídas (nem hőszigetelt) rendszer, amennyiben a jövőben nem kívánjuk az oldalfalakat is bezárni, és egy fűthető télikertet kialakítani. Egész évben élvezheti erkélye vagy terasza kényelmét, ha beépítteti télikertnek. Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása. De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás.


Related Pages See All. Me-Han Épületüvegező KFT. Mobil üvegfal használatával elérhetjük, hogy télikertünk a lehető leglégiesebb legyen. Az oldalfalat alkotó üveglapok keret nélküliek, ezért csukott állapotban sincsenek függőleges ablakprofilok. Van, aki a pergolának pusztán esztétikai funkciót szán, azaz növényeket futtat fel rá.


Más árnyékolónak, térhatárolónak vagy dekorációs építészeti elemként, mely összeköti a kertet a házzal, s asztallal, padokkal rendezi be. Az összetevők közül a szerkezet anyagát tekintve választhatunk műanyag, alumínium, horganyzott acél profilokból. Az alapértelmezett színek közül a fehér, barna, alumínium profilok érhetők el, de lehetőség van a Ral színskála felhasználásával bármilyen. A terasz beépítése hőszigetelt üveggel egy olyan sokoldalúan használható, különleges helyet eredményez, mely már nem lesz kitéve az időjárás hatásainak. Előtető, kocsibeálló, terasztető, pergola építése.


Teraszfedés üveggel

Talán éppen ezért egyre többen keresik fel ezidőtájt a Solarlux weboldalát, ahol üveg teraszfedések és komplett üvegteraszok, télikertek között. Fa teraszfedés biztonsági üveggel terasz További Részletek. Felkapott manapság az üvegből készült terasztető. Elő tető hőszigetelt üveggel azért célszerű, mert később télikertté alakítható. Köszönjük, hogy végigolvasta az oldalunkat, ami a teraszra szép a házához illő az Ön által elképzelt színben, alakban is megvalósíthatóvá váljon, akkor érdemes minket választani.


Vállalkozásunk az épületüvegezés minden fajtájával foglalkozik, igény esetén kiszállítással, beépítéssel egybekötve. A képek ízelítőt adnak. Az, hogy a télikertünkbe szükség van-e 3-rétegű üvegre, attól függ, milyen funkciójú a helyiség, és a magasabb profil és üvegár megtérül-e a fűtési költség csökkenésével. A tetőmezőket üveggel illetve polikarbonáttal tölthetjük ki.


Teraszfedés üveggel

Lehetőség van nem csak a tetőrész, hanem a terasz oldalsó felületeinek. Természet közeli , nyugodt környezetet teremthet Önnek és családjánka az üvegterasz. A lefedett tér kihasználhatóságát a polikarbonáttal héjalt íves tetőszerkezet és a kétrétegű, biztonsági üveggel.


Télikert rendszerek, terasz beépítés a lakótér bővítés elemei, nagyon látványossá teszik lakóházát, irodáját, legyen az kis alapterületű vagy uszoda méretű. A hőszigetelt téli kert hőhídmentes profilokból készülnek, amit hőszigetelt üveggel , polikarbonáttal, télen is használható akár nappalinak, szobának is. Téli kert ISO Minősítéssel Profi csapattal, tervezőkkel, szakemberekkel, profi télikert gyártása és beépítése. ATRIUM és AURA üvegteraszok.


Elege van az időjárás kiszámíthatatlanságából és szeretne végre egy családi vagy baráti grillpartit a teraszon anélkül élvezni, hogy állandóan az eget kelljen lesnie? Mivel lényegében a falat és a tetőt helyettesítjük üveggel , ezért annak funkcióit is átveszi. A télikertben beépített üveg a következő követelményeknek felel meg: a lehető legtöbb fényt átereszti, hőszigetelő tulajdonságú, biztonságos és hermetikusan zár. Nálunk a Partner Doors Kft.


ISO minősítéssel rendelkezünk a gyártásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések