2017. október 27., péntek

Kép felakasztása

A terv Rendezze össze festményeit, fotóit ügyesen, hogy felfüggesztve kellemesen harmonizáljanak egymással. A legjobb, ha a földre fekteti a képeket, és addig forgatja, rakosgatja, cserélgeti őket, amíg eléri a kívánt vizuális hatást. Több kép felakasztása vagy egyedi kollázs kialakítása másodpercek alatt. Ha egyszer felszereltük a képeket, újból és újból átrendezhetjük, szerszámok és szegek nélkül. Nem rongáljuk a falat többé ha felakasztunk egy új képet.


Kép felakasztása - Hová és hogyan rögzítsük a képeket a falra? Olyan helyre akassza a képet, ahol jó a meg­világítása, de ne tegye ablak közelébe, aho­vá sokáig betűz a nap, mert a napfény kifakítja a színeket. Hogy a képkereteket tartó szegeket hová kell pontosan a falba ütni, azt is a próbalapokon lehet bejelölni. Ez azért is fontos, hogy a függőleges és vízszintes elrendezési vonalak a képek felakasztása után valóban egyenesek legyenek.


A kis eltérések nagyon szembe ötlőek a képek viszonylagos közelsége miatt. Ha a kép arányai megegyeznek a választott méret arányaival, akkor semmi nem kerül le a látható felületről. Az oldalát tükrözéssel oldjuk meg, de ha szeretné akkor lehet egyszínű is a keretre futó rész. Egy olyan keret, amire ráfeszítjük a vásznat, így az „láthatatlan” lesz.


Egy kép felakasztása , polc felfúrása vagy a tapéta kiegyenesítése fejfájást okozhat. Ezzel a praktikus lézeres vízmértékkel pontosan mérheti a vízszintest, így semmit sem fúr fel ferdén. A még pontosabb mérés érdekében az eszköz beépített mérőszalaggal rendelkezik. Ha acryl üveget illesztünk a fotónyomat elé, akkor a kép élénk színvilágot, különleges mélységet, és élességet kap. Ez egy különleges módja az.


A csillárok felakasztása mellett a konyhában a spotlámpák is elegendő megvilágítást biztosítanak, és a neon izzó szalagokat dekoratív, kiegészítő világításként használják a bútorok számára. Annak érdekében, hogy a konyha ragyogjon, megfelelően világítani kell! A képakasztó mester olyan képakasztó rendszer forgalmazásával és szerelésével foglalkozik, amelyekkel képek vagy tárgyak felakasztása egyszerűvé és praktikussá válik. A képakasztó rendszer egy speciálisan szabadalmaztatott módszer, melynek segítségével a dekorációs elemek felfüggesztése könnyen megvalósítható.


Mivel az öntapadós elemek igen jól rögzülnek, ezért javasoljuk, hogy csak a kép elkészítését követően nyomkodd meg kicsit felszínüket, az előbb említett okból kifolyólag. Amikor már minden elem a helyére került, csak a kép felakasztása maradt hátra. Az öntapadós akasztó segít neked ebben. Egy függesztő zsinórra több kép is akasztható! A képek felakasztása a függesztő zsinórra az alulról felfűzhető akasztók segítségével történik.


Van valami ötletetek, hogy hogyan tehetnénk fel az órát fúrás nélkül. Ez a képfüggesztő rendszer lehetővé teszi, hogy fúrás és rongálás nélkül , rugalmasan dekorálhassa helyiségeinek falait. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy a keretezés nem egyéb, csupán egy megfelelő méretűre szabdalt és egymáshoz illesztett fa (vagy egyéb anyagú) vékony léc a kép körül, a valóságban a képkeret ennél jóval több – egy eszköz, amely kiemeli, bemutatja a műalkotást, ráirányítja a figyelmet. A második lépés a kép pontos helyének megválasztása és itt a szeg beverése, majd a kép felakasztása. Ebben a lépésben fontos, hogy a képet a falnak nem bármilyen, mérlegelés nélkül adódott helyén akasszuk fel, mert az ilyen módon történő szegbeverés számára a fal teljes felülete egyenértékű pontokból áll.


Egy teljes képfüggesztő rendszert kínálunk amelyel Ön gyorsan és könnyedén felakaszthatja képeit bármely. Ha a szoba nem túl nagy, és minden falrészre egy pár képet aggat, azzal még kisebbnek mutatja a helyiséget, mint amekkora. Először döntse el, hogy hova kívánja. Szinte lebeg a kép a falon.


A plexiüveg, a fotó és a hátsó lap összeállított együttesét egy elölről nem látható, a képhez képest kisebb méretű akasztóhoz rögzül, ami egyben távtartóként is szolgál a kép és a fal között, ezzel olyan hatást kölcsönöz a képnek, mintha az a levegőben lógna. Ez az akkumulátoros, kompakt fúró és csavarhúzó pótolhatatlan segítséget nyújt, ha fúrnia vagy csavaroznia kell. Mivel zsinór nélkül működik, könnyen odafér vele bármilyen rejtett munkafelülethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések