2017. október 5., csütörtök

Alaplap ár

Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az ÁrGép-en! A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel. Minden jog fenntartva.


Alaplap ár

Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock. A számítógép lelke az alaplap – ha az alaplap árak között böngészel és a legjobb minőségű alkatrészeket kerese jó helyen jársz. Az Extreme Digital kínálatában számtalan alaplap , más számítógép-alkatrész, illetve gamer alaplapok közül válogathatsz. Ha jól választasz alaplapot, az akár még akkor is hű társad.


Az alaplap egy olyan többrétegű nyomtatott áramköri lap, amelyre a számítógép elektromos elemei vannak építve. Az alaplap több különböző méretű és alakú csatlakozóval van ellátva, hogy a PC egyes elemeit csatlakoztathasd hozzá. Ezért kiemelten fontos, hogy jó alaplapot válassz, mert ez határozza meg, hogy milyen. Pénztárcabarát árak gyors házhozszállítással. Klikk, és járj jól!


Alaplap ár

Webáruházunk és üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek (korosztály és időkorláttól függetlenül), hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. A legigényesebb szakemberek kielégítésére tervezett alaplapok bármilyen PC-re illeszkednek. Az élet könnyebbé tétele és a vállalkozásának támogatása szuper stabil, megbízható és tartós teljesítménnyel. Cserébe jóval ár alatt cserélnek gazdát az ilyen termékek. Ezek a komolyabb esztétikai hibák már a használatot is esetlegesen korlátozzák.


Lasting Quality from GIGABYTE. LED-fényekben tündöklő hangvezérlővel rendelkezik. Kiemelkedő teljesítményt, villámgyors adatátvitelt és fantasztikus játékélményt nyújt. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói.


Alaplap ár

Tápfeszültség – a memóriamodulok tápfeszültsége mindig azonos vagy kisebb, mint az alaplap által megengedett maximális érték. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Chipset típus Összes B3B3H3H3Q3Z3Formátum Összes ATX Micro-ATX Mini-ITX. Gépösszerakó Számítógépek Akciók.


Szűrő Számítógép alkatrész. Ugrás a kosárhoz oldal Folytatni. Adatvédelmi tájékoztató 1. Bejelentkezés Regisztráció. KOSÁR A kosár üres.


Alaplap ár

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Ingyenes szállítás! Socket-FMvásárlás? Válogass a ⚡ Konzolok Szervize ⚡ akciós árai közül a webshopban, rendeld meg online most!


Alaplap , 16-Bit Computer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések