2017. október 23., hétfő

Átlátszó tükör ár

Ezek fény, és hővédős üvegek. A detektív tükör kialakításának célja, hogy az üveg egyik oldaláról átlássunk a másik oldalra , míg ugyanez fordított irányban nem történik meg, vagyis a. Vegye figyelembe, hogy az átlátszóság az egyes színek szerint eltérhet és fekete szín esetén nincs átlátszó hatás. Igényeinek megfelelően szalagfüggönyt is készítünk ebből a fóliából! Síküvegek (szabott négyzetméter ár ): Átlátszó (float): Méret.


Beépített (új munka) Javítás.

A színes tükörnél az üveg anyagában színezett. Ezüst tükör - 6mm-ig, színes tükör 4mm-es vastagságban bronz, szürke, zöl kék, arany színekben rendelhető. Az Antik tükör , egyedi gyártásban készülő különleges színekben elérhető tükör. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. VEG- TÜKÖR - KÉPKERET. Helyszíni üvegezés Budapesten és környékén. Az általunk kiállított számlákat az összes biztosító elfogadja.

Fő profilunk a lakossági és közületi üvegezés, helyszíni kiszállással, szereléssel. A munkákat rövid határidővel vállaljuk. Tükör készítés, szerelés, beépítés Tükrök egyedi, és standard méretben is ! A tükör árak szabott négyzetméter árak, melyek az áfát tartalmazzák.


Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. Falmatricáink felhelyezése roppant egyszerű, nincsenek fehár vagy átlátszó élek, csak a festett hatás. Webáruházunkban több ezer minta közül válógathat.


Aktuális Ablakfólia ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A karrier mandala hozzásegít a munkahelyi, üzleti és pénzügyi sikerek eléréséhez Ez az ablakdísz, átlátszó fólia alapon van, így bármely üvegfelületre nedvesen helyezve megtapad és a mintát gyönyörűen kiadja.


Tekintse meg árlistánkat és válasszon szolgáltatásaink közül! Vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket! Eladó új és használt Tükör hirdetések Magyarország területén.


Massziv- PLAIN SHEESHAM tükör olajozott indiai paliszander, szürke. Részletek Üzlethez. Rahma tükör cirkónia kővel 60xcm.


Round Retro dekoratív tükör , 1. Vásárlás: Tükör árak, eladó Tükrök.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Tükör termékek, Tükör márkák. Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!


Keresés × Főoldal Szolgáltatások. Méretre vágás Üvegcsiszolás Üveg fúrás Tükör Képkeretezés Akvárium Autóvisszapil.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések