2017. október 30., hétfő

Falra festett képek házilag

Papírvirágot a falra ! Fa lapok, deszkák a falon dekor tapétával bevonva. Halpikkelyes design képkeretben! Színes papírból vágjunk ki köröket, és helyezzük egymásra.


Keressük meg a megfelelő színt.

A lenti képen az arany tökéletes választás! Képek felhelyezésére ötletes megoldás! Ha a felsoroltak illenek Önre – vagy nem illenek, mert valamit kihagytam –, de szüksége van egy érzésre, imázsra, dizájnra, amit falra festett képeim adhatnak, keressen meg! Dezső Annának hívnak, Veszprém megyében élek – alkalmazott grafikus vagyok, emellett több más tevékenységet is végzek.


Szeretek pingálni, szeretem. Minden lakásfelújítás elér abba a fázisba, amikor az utolsó bútorok is a helyükre kerülnek és a frissen festett falat el lehet kezdeni feldíszíteni a különböző családi fotókkal, festményekkel és tájképekkel. Ilyenkor nagyon nehéz lehet a kezdet, hogy hogyan csoportosítsuk a képeket, egyáltalán milyen képeket tegyünk ki a falra.

Milyen kereteket használjunk a. Saját készítésű képek , dekorációk a falra Miért ne lehetne saját kezű alkotás a faladon? Nem kell hozzá sokszor művészi tehetség sem, ha van a tarsolyodban néhány kreatív ötlet. Látható a hálószoba fal ötleteknél, hogy rengeteg féle burkolat, minta és textúra kerülhet a falra. Lehet a fal egyszerű festett , minimális mintás, lehet a fal burkolva fával, kővel vagy bármilyen modern műanyag és egyéb anyaggal. Talán egy dolgot említenénk még meg ami nem teljesen a témához kapcsolódik.


A magas minőségű faliképek speciális flíz vászonra kerülnek nyomtatásra. A speciális vászon a megfelelő nyomtatási minőséggel együtt garantálja a fali képek tökéletes minőségét, valamint a színek mélységét. A modern képek nem igényelnek keretet, egyből felakasztásra kész.


Illatmentes termékek, hálószobában. Először a sarkokat húzzuk ki széles ecsettel, majd a festéket hengerrel vigyük fel a falra. A henger kiválasztásánál vegyük figyelembe a festék sűrűségét! A híg festékekhez hosszú szálú, hurkoltat, míg a sűrű festékekhez rövid szörű plüss, perlon vagy bolyhos hengereket használjunk.


Ma már számtalan fali dekorációt lehet kapni különböző boltokban, különböző áron. Pillangó fali dekoráció készítése házilag. De, nem kell feltétlenül egy vagyont költeni arra, hogy hangulatossá varázsold lakásodat.

Képsorozatunkban papír. Neked már nincs más dolgod a képpel, mint rátenni az akasztókat, a képet feltenni a kiválasztott falra , és élvezni annak üdítő enteriőr szépségét. Vászonképek csomagolása Számunkra nagyon fontos, hogy a csomagod sértetlenül érkezzen meg hozzád.


Az energetizáló festett képek témában általánosan elfogadott egy szép tájkép. Aki azonban egyedi stílusra törekszik nézzen körül alaposabban. A meglazult rétegeket kaparjuk le és a felület egyenletességével és a fölösleges lyukakkal együtt simító tapasszal (glettel) javítsuk ki azokat.


A családi képek szinte minden lakást otthonná varázsolnak. Ha ezeket a képeket viszont családfaként, egy kiemelt falon helyezzük el, nem csupán szép emlékek sora, hanem dekoratív fali díszítés is egyben. Az életfákat mi magunk is festhetjük, de hobbiboltokban beszerezhető falmatricával is dolgozhatunk. Vásárolj most faliképeket online. Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Vakrámának hívjuk azt a keretet, amely a vászonra festett képek felfeszítésére szolgál. A vakkeret két centiméter vastag speciálisan megmart, négy vagy hat centiméter szélességben gyártott léc. Néhány deszka segítségével könnyen barkácsolhatunk faágnak tűnő polcokat, amelyeket erősítsünk úgy a falra , hogy előtte felfestünk egy fát a falra és a polcokat, mint a faágakat helyezzük el.


Azonban most nem csak egy képet vehetünk a falra , hanem egyedi ötleteket valósíthatunk meg az oldal üzemeltetőinek segítségével. Bármelyik fotónkat vászonkép formájában tehetjük a falra , hiszen a vaszonkepek. Gondoljunk csak bele.


Ha repedések vagy kisebb-nagyobb lyukak tarkítják a falat, nem kell azonnal kőművest hívnod. Eláruljuk, hogyan javíthatod ki magad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések