2017. október 23., hétfő

Ikea fali polc

Számos stílus kínálunk, összhangban a többi bútorunkkal. Nagy méretválasztékunknak és méretre vágható polcainknak köszönhetően szinte minden helyre találhatsz megfelelő polcot. Mitől lesz teljes a fali polc ? Attól, hogy megvan a polc és konzol (akár egy darabban), és már csak fel kell szerelni.


Böngéssz komplett fali polcaink között, hogy rátalálj a kívánt tárolóra és bemutatóhelyre.

Használd ki tökéletesen a konyhai teret innovatív és sokoldalú fali tárolóinkkal. Nálunk mindent nagyszerű árakon találsz, a polcoktól a fűszertartó polcokig. Akasztóinkkal, sínjeinkkel, tároló konténereinkkel és polcainkkal könnyű kialakítani a fali tárolólehetőségeket.


A konzolokat úgy terveztük, hogy több elemet is egymáshoz rögzíthess velük, ezzel létrehozva egy nagyobb kombinációt. Csupán egyetlen csavarra van szükséged a két konzol egymáshoz való rögzítéséhez. A minimál stílusú, lebegő polcok páratlanul látványos darabok a különleges tárgyak bemutatásához.


Nálunk többféle méretben és stílusban is találsz, sőt akár a kívánt méretre is szabhatod.

Keresd lebegő polcainkat online és az áruházakban! A polcot igényeid szerint méretre vághato a vágás nyomát pedig a GRANHULT konzol segítségével tüntetheted el. A csavarokat a csomag nem tartalmazza. A támasztókonzoloknak köszönhetően úgy fest, mintha a polc is a fal része lenne, ráadásul felszereléséhez további konzolokra nem is lesz szükséged. Mi az, ami rengeteg dolgot elrejt?


Sokféle anyagú, méretű és kialakítású változatból választhatod ki azt, ami belesimul a többi bútorba vagy épp mutatós keretbe foglalja a dolgaidat. Választhatsz előre összeállított kombinációt, de kialakíthatod te magad is az ideális megoldást. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Ez a nagyon különleges polcrendszer egyben művészi alkotás is. A kép minden egyes része egy polc is, mely igényünk és kedvünk szerint fel- illetve lehajtható,. A fali lebegő polc már elkelt. A konzol vastag hátsó széle egy kis helyet hagy a fal és a polc között, amelyen így átvezetheted a kábeleket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Fedezze fel különböző fa és fém polcainkat és tegye egyedivé szobáit stílusos sarokpolcokkal vagy egyedi lebegő polc megoldásokkal. Dekorációs kiegészítőinek vagy könyveinek is talál megfelelő polcot.

Ikea fali polc 8Ft – Százhalombatta Ikea gyermek fali polc műanyag eladó. Fali polcok , egy asztalkából lesz kettő. Helytakarékos megoldás a munkalapon.


Ne felejtsd el, hogy a különböző anyagú falak más-más teherbírásúak. A gipszfal például nem bír el akkora súlyt mint a fa, beton vagy tégla. Használható fürdőszobában vagy más magas páratartalmú helyiségben beltéren. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Csak beltéri használatra. Gazdag bútor, stílus, és színválasztékban rendelhetőek: polc falipolc polc , feli szekrény polc bútor. Házhosszállítás is választható a rendeléskor az ország egész területére (Más országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni megbeszélés után tudjuk megoldani).


Raktár- berendezés Raklapos állványok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések