2017. október 30., hétfő

Semmelrock citytop grande kombi

Citytop Grande Kombi térkő, grafit-terra. Objednávka jednotlivých formátů není možná! Vzory pokládky CITYTOP Grande kombi dlažba. Technické listy CITYTOP Grande kombi dlažba. A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas.


A felső burkolat képen is láthatja. Nagy méretek modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágban. A Grande kombi harmonikus ötvözete a nagy méretű lapok és a kombi forma előnyeinek. Tetszik a burkolat?


A változatos szín és formavilág mellett kiemelkedő előny, hogy nincs térkő elmozdulás. Termékünk két új színárnyalatával még több környezethez tudunk harmonikusan illeszkedő térburkolatot kínálni. Fuego antico térkő. La Linia Grande térkő. Naturo Kombi térkő.


Tehnica specială colorflow realizată prin amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale creează o suprafață expresivă cu note aparte. Jednoduchý a decentný charakter ju predurčuje na tvorbu veľkých príjemne pôsobiacich plôch. Zatraktívni chodníky, ulice a parkoviská miest a obcí. Verejné priestranstvá budú pôsobiť prívetivejšie.


Unikátne farebné tieňovanie jej dodáva punc luxusu, ktorý je umocnený harmonickými kombináciami odtieňov od medovej hnedej cez dymovú až po sivo-čiernu. Díky decentním barvám lze docílit neobyčejných vizuálních efektů. Dlažba je vhodná především díky možnosti různých architektonických řešení a dvěma výškovým rozměrům k pokládce na.


Semmelrock citytop grande kombi

Pomáz, Budakalászi út 1. Nejmenší množství odběru výrobku Umbriano kombi je jedna vrstva. Pre všetkých tých, ktorí majú radi veľké priestory. Veľkoformátový program dlažieb Senso Grande sa postará o suverénnu scenériu a obzvlášť sa dobre hodí pre veľké plochy. Dlažba ASTI kombi nenápadně vnese do Vašeho okolí pocit útulného domova.


Svým formátem splňuje požadavky na moderní design. Rovné hrany a melírované provedení nalezne své místo u každého domu. CityTop je klasická betónová dlažba, ktorej povrch ponúka jednoduchý a decentný charakter. Dlažba CityTop sa vyrába štandardnou technológiou. Semmelrock Slovensko.


Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek. Legfontosabb jellemz? A térkő kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések