2017. október 18., szerda

Billa otváracie hodiny

Billa Bonus Trvalo nízke ceny Trvalo nízke ceny Zaregistrujte sa. Upravovať otváracie hodiny začal ako prvý obchodný reťazec Billa. Zmeny nastali z dôvodu vládnych obmedzení otváracích hodín nákupných centier. Táto zmena sa týka vybraných prevádzok nachádzajúcich sa práve v nákupných centrách.


Obmedzenie bude platiť až do odvolania,’’ uviedla Billa.

Niektoré prevádzky. Všetky informácie o otváracích hodinách rôznych zariadení na jednej stránke. Otváracie hodiny zariadení ako sú obchody, úrady, inštitúcie. Predtým než vyrazíte, nezabudnite, že ak chcete nakúpiť a aj ušetriť, s novým letákom od obchodu Billa je to možné.


Naša webová stránka vám ponúka množstvo informácii o obchode Billa a jeho pobočke. Okrem otvárania nových prevádzok, BILLA neustále modernizuje existujúce obchody a zvyšuje tak kultúru nákupov. Moderná predajňa BILLA Eurovea ponúka kvalitné služby a široký sortiment čerstvého a kvalitného tovaru, na aký je zákazník v predajniach BILLA už zvyknutý.


Veľkonočná nedeľa) a dňa 13.

Vieme, kedy je otvorený obchod každý deň v týždni aj cez víkend. Obchodný reťazec Lidl má svoje prevádzky dňa 10. Leták BILLA - otváracie hodiny.


BILLA Strana Strana Strana Strana Strana Strana Strana 7. Ak hľadáte práve tieto informácie, ste tu správne. Dočasné otváracie hodiny , ktoré platia od piatka 20. V tomto prípade sa opatrenia týkajú vyše predajní, ktorých zoznam spoločnosť zverejnila na svojom oficiálnom webe. Moderná predajňa BILLA Aupark Žilina ponúka kvalitné služby a široký sortiment čerstvého a kvalitného tovaru, na aký je zákazník v predajniach BILLA už zvyknutý.


Za týmito úspechmi stojí predovšetkým. Prevádzka BILLA ponúka pre túto sieť bežný sortiment služieb a tovaru v podobe čerstvých a kvalitných potravín a vlastných značiek Clever, Chef Menu, Naše Bio. Samozrejmosťou sú vernostné karty BILLA CARD a výhodné nákupy v rámci BILLA Plus. Nábytok, kompletná výbava do spálne, široký sortiment doplnkov, inšpirácia pre váš domov, zaujímavosti a novinky v oblasti spánku a bývania. Na sviatky je zatvorené zo zákona.


COOP Jednota tento rok posilňuje otváracie hodiny počas predvianočného obdobia, vo vybraných predajniach nakúpia spotrebitelia v dátume od 21. Od svojho príchodu na Slovensko prešla BILLA dynamickým vývojom, ktorý je do dnešných dní sprevádzaný každoročným nárastom počtu prevádzkovaných predajní. Nákupy doručujeme už od hodín, sme najrýchlejší v Košiciach.


Garantujeme výber najčerstvejších potravín, zeleniny a ovocia priamo z farmy.

Hovorí vám niečo Billa bonus club? Ak ste členom tohto clubu, jedinečné zľavy, tentokrát na celý mesiac, vás doslova zavalia. Ak chcete mať skvelý prehľad o tom, aký sortiment bude na vás čakať, nemali by ste zabúdať ani na Billa leták budúci.


Billa akcie sa týkajú aj vlastných značiek tohto mimoriadne obľúbeného.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések