2016. június 24., péntek

Szögvas árak

Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Az árlistában szereplő szögvas árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Szögacél, 40x40x hossz. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Akciós zártszelvény árak ! Szálanyagok méretre vágása, lemezek darabolása, telefonos megrendelés.

Zártszelvény ár, zártszelvény árlista. Itt kiválaszthatja az Ön által keresett zártszelvény megfelelő méretét, megtekintheti az árát is. Konkrét árajánlatkéréssel kérjük keresse kollégáinkat a megadott ELÉRHETŐSÉGEKEN! Nyitott szelvények.


Betonacélok - Milyen vastagságú betonvasra van szüksége építkezéséhez? Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon. Horganyzott és vas lemezek.


A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást.

Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. Többféle darabolási és megmunkálási eljárással dolgozunk. A darabolásnál kérjük figyelembe venni és a méretekbe kalkulálni, hogy a darabolás kézi beállításokkal szalagfűrész gépen, gyorsdarabolón, (lemezek esetében táblaollón, stb.) egyéb kézi vágószerszámmal történik, így pontatlan lehet. SZÖGVAS 40x40x(6fm) - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról Ez a weboldal sütiket használ.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. A négyzet alakú zártszelvények tökéletes terhelhetőséggel rendelkeznek minden irányból, így főként a különböző vázak és acélszerkezetek készítésénél alkalmazhatóak, de remekül megállják a helyüket utánfutó alkatrészként és akár díszítő elemekként is. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár.


Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben. A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Ahogy Önnek praktikusabb! Pontos árakról, kérjük érdeklődjön telefonon!


Az alábbi táblázat a KO33-as azaz W. A megadott árak , irányárak. A pontos árak számos tényezőtől függenek, mint pl. Egyenlõ szárú szögacélok, melyek meleg hengerléssel és hideg hajlítással készülnek.

Webáruházunkban a következő rozsdamentes és saválló acél termékeket vásárolhatja meg: lemez, zártszelvény, cső, köracél, négyzet acél, szögvas ,. A feltüntetett bruttó árak kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak, nagyobb mennyiség megrendelésekor kérjen egyedi ajánlatot! Országos kiszállítás akár már holnap. Zárt- és nyitott szelvények. Perforált szögvas ár - vevokkedvence. NAGYOBB MENNYISÉG RENDELÉS ESETÉN EGYEDI PROJEKT ÁRAT ADUNK!


KÉRJE HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések