2016. június 20., hétfő

Fém rabicháló

Hagyományos horganyzott csirkeháló, melyet magasságban rendelhet meg. Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg. Alkalmazható: Vakolat erősítő üvegszövet háló, rabicháló rögzítése horganyzott, vagy sima szeggel, az alapfelülethez, vakolás, simítás megkezdése előtt így a vakolt felület utólagos repedezése elkerülhető.


Fém alapú vakolathordozók. Használnak fém vakolathordozókat, gipszkarton lapokat, fagyapot építőlemezeket vagy kombinált lemezeket.

Alapvetően a hagyományos vakolatok szilárdságának növelésére használják. Rabicháló , egy kék üvegszövet. Alkalmas továbbá az összerepedezés mértékének csökkentésére is.


Gyakran használják továbbá a repedezett vakolatok átglettelésére. Ebben az esetben, a teljes glettelési munkálat. A rabicháló felszerelése után a falpótlás elkészíthető. Mind a sártapasztásos, mind a mészhabarcsos javításnál a vízszintesen elhelyezett deszkát csak akkor vegyük ki, amikor már a javítóanyaggal odáig értünk.


A vakolási munkák megkezdése előtt a hőszigetelő lapok felületére a fém ~ t felhelyezzük.

VERTEX R-rabicháló kék. MASTERPOL mészpótló adalék. Habarcsláda és literes. Horganyzott, ponthegesztett acélháló Felhasználási területe: hagyományos vakolatok szilárdságának növelése, az összerepedezés mértékének csökkentése. A legolcsóbb termékváltozat ára ! A hálórögzítôt a dübel fémcsavarjának.


Amennyiben szükséges, a felületet ár – nyékolni vagy permetezéssel. A fém rabichálókat legfeljebb mm-es kiosztású, min. Ez gipsz vakolathoz hor­ganyzott huzalból készül.


Aktuális Csirkehalo ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Várható szállítás: Hétfőn és csütörtökön: óráig leadott rendelés általában másnapi kiszállítással várható (ha van raktárkészleten) hétfőn és -csütörtökön 16.


Külső- belső sarokvakoló fém m. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Eladó tekercs fém hegesztett rabicháló horganyzott kivitelben. Referencia nettó ár , Tétel MVH nettó.


Pozitív sarkoknál legalább cm-rel kell.

A fém - és üvegszövet (rabic)hálók egyaránt a hagyományos vakolatok erősítésére, szilárdságuk növelésére és az összerepedezés mértékének csökkentésére szolgálnak. A belső üvegszövetháló a hagyományos vakolatok belső simító rétegébe ágyazva látja el ugyanezt a feladatot. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Ponthegesztett háló, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések