2016. június 30., csütörtök

Ara papagáj tartása

Az arapapagájok igazi óriásai a díszmadaraknak. A legnagyobb testű papagájok. Ha valaki egyszer élőben is találkozott velük, akkor biztos lenyűgözte őt ezen madarak szépsége, eleganciája és nem utolsósorban intelligenciája. A szelíd (emberi kézzel felnevelt) ara papagájok kedvesek és okosak.


A tartásuk nem olyan egyszerű, mint a kutyusok tartása. Belőlük nem szabad egyet tartani!

Társas lények, repülési. Papagáj : A papagájok nagyon érdeklődőek Ezért a párban tartás mindig magával hoz némi kettősséget - könnyen lehet, hogy elveszítünk egy darabot az eddig végtelenül kezes, dörgölőző, simogatást igénylő madarunkból, de ő egy fajtabeli társsal teljesebb életet élhet. Például, nem áraszt semmilyen kellemetlen szagot, mondjuk a hörcsöggel és a törpenyúllal szemben. Lakásban is tartható, kis helyen is elfér, a kalitkája akár az asztalunkon vagy egy csendesebb sarokban is lerakható. Ráadásul, a tartása is rendkívül olcsó, hiszen a legtöbb papagáj nem igényel extra, költséges ételeket.


A tojó kissándor- papagáj kantárán a fekete vonal alig látszik, nyakán a fekete, tarkóján a rózsaszínű szalag nem látható, tarkója nem kékes, a középső farktollai rövidebbek. A fiatalok a tojóra hasonlítanak, farkuk egészen rövi csőrük halványabb, íriszük szürkésfehér, 5-éves korukban színesednek ki. Valódi horrort élt át az autós a tükörjégen Ebben a.

Jó papagájgazdinak lenni nem is olyan nehéz, ha sikerül betartani néhány alapszabályt. A papagáj játékos és barátságos háziállat, egy igazán jó otthoni társ. Figyelemre és szórakozásra vágyik, ez a kettő még a tápláléknál is fontosabb számukra, ezt lényeges észben tartani. Házikedvenc - Papagáj BociSamu.


Unsubscribe from BociSamu? Dézsi Gerzson az Ara Papagáj - Blue-and-yellow macaw ( Ara parrot) - Duration: 8:13. Csaba András Dézsi 11924. Engem ezek a színes, csodálatos tollazatú, bohóckodó, az embereknek örömet szerző papagájok ragadtak magukhoz.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ha papagájt szeretnénk, de ez lesz a család első madara, jobb, ha először kisebb, kevésbé igényes fajtát választunk. Erre a célra tökéletes egy nimfa- vagy hullámos papagáj. Tölts le legyűgöző ingyenes képeket Ara Papagáj témában.


A nimfapapagáj tartása nem okozhat gondot, mert viszonylag kis kalitkában (25x50xcm) is jól megvan, ha naponta kis időre kiengedjük, hogy röpködhessen. A nimfapapagáj nem érzékeny, nem kényes, de azért ne helyezzük a huzatba, ne tegyük ki a tűző napsütésbe! Hazai tapasztalatok szerint, ha ősszel fűtetlen helyiségben. Hullámos papagáj tartása A-tól Z-ig! Mindig is kedvelted a kalózok kedvenc állatát, a papagájt és szeretnél te is beszerezni egyet?


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

I ona je također vrlo mazna. Moram otići u dom koji voli. A rózsásfejű törpepapagáj története. A telepesveréb és a szövőmadár fészkeit foglalja el előszeretettel költés céljából. Noha a rózsásfejű szerelemmadár testhossza nem éri el a hullámos papagáj hosszát, mégis jóval nagyobbnak tűnik, mert rövid faroktollaival szemben teste jóval vaskosabb és ezen belül is a feje aránylag sokkal nagyobb.


Előfordul, hogy a madár unatkozik, kedvetlen, vagy esetleg valamilyen esemény, új helyzet kapcsán háttérbe kerül, ilyenkor érdemes megpróbálni párt venni neki, de a kellemetlen következmények elkerülése érdekében nagyobb hely, illetve felügyelet mellett engedjük össze a madarakat, hiszen a szelídítés illetve a mostanában olyan kedvelt és gyakori kézzelneveléssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések