2016. június 15., szerda

Berlin vario térkő

Felülete nem antikolt , természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő. Lerakáskor természetes hatást sugárzó felület alakítható ki régi és új környezetben. A burkolókövek letisztult, egyenes élei, szabályos sarkai és sima felületei szemet gyönyörködtő rendezettséget teremtenek. Lerakásakor a kövek különféle variálása lehetővé teszi, hogy többféle látványos felületet alakítsunk ki.


Térkő A földművet a tervezett mélységgel megfelelő mértékben tömörítve, a vízelvezetés biztosításának érdekében megfelelő lejtés-kialakítással kell megépíteni.

A lejtési értékek hosszesés esetén , keresztesés esetéb 2- legyen. KK Kavics Beton Térkő Akció ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Színes TÉRKŐ AKCIÓ – első osztályú új burkolat – J. KK Bázel agyag vario térkő. A vario soronként kapható (egy sor m2). Amennyiben a lerakás során a köveket következetesen, a függőleges tengelyük mentén elforgatjuk, akkor tovább fokozhatjuk a.

Térkő , ipari burkolat, támfal, szegély, kerítéselem. Keresés az oldalon. Berlin Vario homokkő színben. Kreatív és sokoldalú.


Ez az, amit első látásra közvetít a Livello térkő. Játszi könnyedséggel alkalmazkodik a különböző terekhez, hiszen a különböző elemek többféle módon kombinálhatók. Fő jellemzője a formagazdag kialakítás, így a mindennapokba játékos vidámságot csempészve közvetíti a szabadságot. Irány a kert vagy a park, élvezze a Livello térkő. Leányvár, Bécsi út 7. A Toledo Vario térkő három klasszikus méretű térburkolat keveréke.


A Toledo térkő lehetővé teszi, hogy a burkolókövek tökéletes harmóniát alkossanak az őket ölelő természettel és egységbe foglalják kertjét a ház uralkodó színeivel. Egyik kő sem olyan mint a másik, így a Toledo térkövek azokhoz szólnak, akik a. Természetes megjelenésű, egyénileg árnyalt térkő. Egy termék se felelt meg a keresésnek.


Csak a pontos találatokat.

Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt cégünk irodája és mintakertje személyesen nem látogatható!


A kavics beton kkbeton , Magyarország egyik minőségi térkő , betonelem, szegélykő gyártója. A cég kavics beton a jelen igényeit szorosan követve a legmodernebb technikákkal valósítja meg a beton termékek legsokoldalúbb felhasználását. Legyen szó lakosság célú vagy ipari célú térkő. Leier Kaiserstein CASTRUM natúr térkő. You do not have any products in your shopping cart yet.


Ház Centrum ismertetés. Adatkezelési tájékoztató. Akcióink Termékeink Bemutatópark Rólunk Kapcsolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések