2016. június 30., csütörtök

Mastermax 3 eco páraáteresztő fólia

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Anyaga: rétegű, páraáteresztő fólia (2réteg pp flíz között, páraáteresztő , vízzáró membrán). Felhasználási terület:egyszeresen (a tetőfólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastetőszerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható, közvetlenül a hőszigetelésre fektethető alátétréteg. Alkalmazható az egyszeresen átszellőztetett magastetős szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként, közvetlenül a hőszigetelésre fektethető alátétréteg.


Páraáteresztő alátétfólia - egyszeresen átszellőztetett tetőszerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg.

A megadott masterplast mastermax eco páraáteresztő tetőfólia ár bruttó ár. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Háromrétegű alátétfólia (két nem-szőtt, polipropilén réteg között egy vízzáró, páraáteresztő membrán), közvetlenül a hőszigetelésre, az eresszel párhuzamosan fektetve, nyomtatott oldalával a fedés felé fordítva. Mastermax ECO páraáteresztő alátétfólia.


Egyszeresen (a fólia és a tetőfedés között) át. Kiváló hőszigetelő, takarékos megoldás. Selectează cantitatea.


Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standar unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Nagyon fontos a fólia és a cserép közötti. PP réteg között, páraáteresztő , vízzáró membrán). Anyaga: réteg flíz között, páraáteresztő , vízzáró membrán, tetejére kasírozott polipropilén szellőző szőnyeg.


Kitűzött célunk, hogy oldalunkon megvásárolható kínálatunkkal hozzájáruljunk érdeklődőinket a számukra megfelelő szigetelő anyag megtalálásában. Datorită penetrabilităţii ridicate la difuzia vaporilor, nu este necesar stratul de aerisire între folie şi termoizolaţie, iar termoizolaţia este mai eficientă. Material: folie de difuzie cu trei straturi.


Pokladá sa priamo na krokvy, sklon strechy nad °, bežné tepelné zaťaženie. ISOFLEX ALU-LP – PÁRAZÁRÓ FÓLIA 278. Többrétegű páraáteresztő tető alátétfólia.


Készleten (elérhető a raktárunkban) Mezőgazdasági fólia mikron fekete 1Ft. Elsősorban sík fémlemez fedéssel készülő, egyszeresen átszellőztetett, 7° hajlásszög feletti tetőszerkezetekben, deszkázatra fektetve és toldásait összeragasztva a héjalás alá bejutó nedvesség, porhó, kondenzvíz elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg. Fekete színű, négyrétegő. Prin aplicarea acestei folii se pot preveni cele mai frecvente greseli de executie. MASTERFOL SOFT ALU pára.


RSD Bojafas 1kg - Betonfesték (több színben) 29RSD 26. Deoarece între folie şi termoizolaţie nu este curent de aer, termoizolaţia este mai eficientă. Az adatlapokon csak az egységsúly, és a szakítószilárdság az eltérő.


PP flíz között, páraáteresztő , vízzáró membrán.

A felső légrés a fólia és a fedés között, az alsó a fólia és a hőszigetelés között. Az alsó légrés kialakítása azért szükséges, mert ebben az esetben a fólia nem páraáteresztő ( msd). Téli időszakban a lakótér felöl érkező. A membrán pórusai vízre zárnak, száradáskor kinyitnak.


Termékek elérhetősége. Azon termékek szállítási határideje, amelyeket nem tartunk raktáron, átlagosan -nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések