2016. június 24., péntek

Ónix ékszerek

Turner Classic Movies presents the greatest motion pictures of. Check out pricehunter. With over 3million UK shop offers available, it makes sense to get the best price. Free Shipping on eBay.


Az Ónix ásványt a középkor óta ismerjük és valójában fekete kalcedonról (achát) van szó.

Könnyen össze lehet téveszteni obszidiánnal vagy fekete turmalinnal, ezért körültekintően vásároljunk, mivel mind a három kőnek. Letisztult elegancia karakteres nőknek. Minimál, egyedi ékszerek a Föld csodálatos ásványvilágának változatosságával. Cifra Design ásványgyöngy nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk. Kézzel készült, különleges megoldások az ásványgyöngyök befoglalására.


Javítja a koncentrációt. Hat a fülre is, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás vagy a hallás romlása esetében. Hatással van minden daganatféleségre.

Véd a negatív befolyásoktól, erősíti immunrendszerünket, fokozza a koncentrációt. Másik kedvenc színe a fekete-fehér sávozású ónix -achát (szárdónix). Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni. Fizikailag: az ónix segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra.


A testen belül egyensúlyban tartja a jin- és a jang energiákat. Szeretettel köszöntelek! Szabó Gabriella vagyok kristályterapeuta, spirituál terapeuta, parapszichológus, energia,- és lélekgyógyász. NIX Ékszerfotó, Debrecen.


Webáruházak termékeinek fotózása. Gyógyhatású ásvány ékszerek , ásvány karkötők, közvetlenül a készítőtől. Kellemes böngészést kívánunk! Egyedi ásvány ékszerek , ezoterikus és gyógyító ásványok közvetlenül a készítőtől.


A webáruház kizárólag egyedi ásvány ékszerek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Gyönyörű, ónix köves ezüst ékszerek , közvetlen a nagykereskedéstől! Valódi köves ezüst ékszerek széles választékban, 10.


Ft felett ingyenes kiszállítással!

Rendeljen közvetlen a nagykereskedőtől, 10. Ezüst ékszerek Aranyozott ékszerek Kiegészítők és szolgáltatások Ónix. Ez a drágakő főleg a férfiakra ható gyógyító drágakövek közé tartozik.


Természetesen a nők csodálatát is elnyerte. Sötét színeket rejt magában, amelyek ti. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben.


Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Anyaga: 9ezüst Drágakő: szív alakú fekete ónix Medál mérete: 22. Lánc mérete: 44cm hosszú és 1. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és.


Mint minden karkötő, ez is egyedi méretre is, avagy kapcsos fix kivitelre is kérhető. A gyöngyök 8mm-es nagyságúak. Sok gyógyító hatása van, abszorbeáló típusú kő, a legjobb hatás érdekében érdemes gyakrabban. Onix ékszerek – Zenzero bohém bizsuk boltja: valódi ásványokból és kristályokból készült ékszerek , magyarországi raktárkészletről, akár már másnapra ott lehet.


Onix , Ezoterikus gyógyító ásványok, egyedi ékszerek készítése drágakő, féldrágakő ásványokból, egyedi rendelésre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések