2016. június 9., csütörtök

Murexin kenhető vízszigetelés

Kétkomponensű, tartósan rugalmas, kenhető vízszigetelés. Közvetlenül burkolható Flex csemperagasztóval. Minimális vastagság mm.


KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában. DENBIT DISPER A ALAPOZÓ 5KG, TYTAN TETŐ TÖMÍTŐSZALAG ALU.

Egykomponensű, hézag és varratmentes, kenhető szigetelés, üzemi víz ellen (pl. fürdőszoba, zuhanyzó, zuhanyzó kabin), beltérben. Falazóelemek, falburkolók Födémszerkezetek Kéményrendszerek Tetőfedő anyagok Faanyagok és burkolók Vakolatok, habarcsok Hő- és hangszigetelés Vízszigetelés , vízelvezetés Szárazépítészet Fóliák Nyílászárók Csempék, járólapok, szaniterek Csemperagasztók, aljzatkiegyenlítők Cement, mész, ömlesztett áruk. Mi kell még ahhoz, hogy a kenhető vízszigetelés megfelelően működjön?


Alkalmas padlófűtésnél és görgősszék terhelésnél. Hidraulikus kötésű, oldószermentes, nem vízáteresztő, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kétkomponensű kenhető szigetelés. Kül- és beltérben alkalmazható hézagmentes szigeteléshez közvetlenül a kerámia burkolatok alá zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban, teraszra és erkélyre a nyomás nélkül lefolyó víz ellen.


A vízszigetelés szükségessége egy igényes kivitelezés során ma már nem kérdés. Ahhoz, hogy a felületre kerülő víz hosszú távon se károsítsa az épület szerkezetét, a megfelelően előkészített alapfelü-letet el kell látni kenhető vízszigetelő anyagokkal.

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. MAPELASTIC KENHETŐ VÍZSZIGETELÉSKG KÜL- ÉS BELTÉRI és még termék közül választhat a kategóriában. Vízszigetelés elkészítése attól függ, hogy milyen felületre és milyen helyiségben végezzük azt. A Mapei anyagaival bármilyen felületre, kültérre és beltérre minőségi vízszigetelést építhetünk ki.


Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Murexin vízszigetelés webáruházunkban. Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet.


A kenhető vízszigetelés előtt az alapfelületnek. A két réteg kenhető vízszigetelés felhordása és száradása. LB-Knauf, Aquastop Plus kenhető szigetelés kg.


KATEGÓRIA: KENHETŐ SZIGETELÉS. A Lang Építőanyag Kereskedés. Szűrés Alaphelyzet. MAPEGUM WPS KENHETŐ VÍZSZIGETELÉS KG BELTÉRI.


A felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, víz- és párazáró, tartósan rugalmas, hézag és varratmentes kenhető vízszigetelés.

Kenhető vízszigetelés vizes helyiségek burkolata alá. Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, nem vízáteresztő, sárga és kék színben is elérhető, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető vízszigetelés. Ajánlott rétegvastagság: 2mm , munkafázisban felhordva. MUREXIN KS FOLYÉKONYFÓLIA ! A fürdőszoba felújítása a megfelelő vízszigeteléssel kezdődik! Az alkalmazás céljától, a felhordás.


Vasárnap is nyitva! Anyagszükséglet: kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések