2016. június 20., hétfő

Elektromos csomagtér teleszkóp

Ezt leggyakrabban előforduló hibatünet, amit elhasználódott tömítés okozza. Ilyen esetben a gázteleszkóp nem képes megtartani egy adott pozícióban a gépjármű csomagtér ajtaját. This feature is not available right now.


Please try again later. Csomagtér teleszkóp , ajtóteleszkóp, vagy épp ajtóemelő teleszkóp. Feladata pedig csak annyi, hogy csomagtér ajtó súlyát ő tartsa, miközben pakolunk.

Mert képzeljük csak el, milyen kényelmetlen, ha azt a fránya csomagtér ajtót nekünk kell fél kézzel megtartanunk, miközben a másikkal ki vagy be próbáljuk tenni a nehéz. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi zárakhoz,riasztókhoz a csomagtér távirányítóval történő nyitására. A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal.


Hátsó teleszkóp 250mm, GY ütemű 10-es kerekű robogóhoz $650. Suspendisse posuere arcu diam, id accumsan eros pharetra ac. Nulla enim risus, facilisis bibendum gravida eget, lacinia id purus.


CITROEN XSARA CITROEN XSARA Gázrugók, teleszkópok, kitámasztók (Karosszéria, utastér) széles választéka! Találja meg nálunk a megfelelő autó CITROEN XSARA alkatrészt!

Tuning hírek elsőként, a Carstyling. Suzuki, Maruti gyári és utángyártott alkatrészek azonnal raktárról közvetlen a gyártótól! MAga a teleszkóp kiszabadítása az alól felül lévő biztonsági rugó.


A csomagtér részben egyszerűbb a helyzet, műanyag takaró az ablak alól. Valaki, akinek elektromos hátsó ajtaja van kombinál, találkozott már azzal a. Az elektromos kerékpár átalakító szettek királyának a BionX-et tartják. A BionX használatával. Az AutoKick csomagtartó nyitó elektromos csomagtartó nyitóval rendelkező. Nekem is előjött az ominózus hiba a csomagtérnyitó gombbal.


A sedan változatnál a csomagtér -ajtóban lévő elektromos eszközök ( csomagtér – nyitó gomb, zár, rendszámtábla világítás) kábelei a bal oldali teleszkóp melletti. Minta alapján bármilyen gázrugó legyártását vállaljuk. Gasfeder, gas spring) A gázrugó környezetbarát, esztétikus rugó jellegű gépelem, ahol az erőt a töltőgáz biztosítja.


Ezért ajánljuk tetszőleges helyen történő használatra ott is, ahol a mechanikus. Opel astra „F” csapotthátú) Amikor felnyitjuk az Astránk csomagtérajtóját, a két oldalához rögzített teleszkópok segítenek abban, hogy az ajtó vissza ne csapódjon, illetve abban a nyitási szögben álljon meg amit megkívánunk. MAZDA RX-CSOMAGTÉR AJTÓ TELESZKÓP.


Azonnali elérhetőség 6. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.

Egyes termékek gyártója ennél hosszabb időre is vállalhat garanciát, amit a Cromax Kft. A garancia ideje új alkatrészek esetén hónap. Megrendelés A termék sikeresen kosárba került Mennyiség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések