2016. június 14., kedd

Huzatfogó szivacs

Habszivacs szélfogó párna. A szivacstest mérete 8×cm. Hosszának mérete választható a legördülő menüben. Amennyiben saját maga szeretné megvarrni saját textíliából az ablakpárna huzatát, tőlünk megrendelheti a szükséges habszivacsot.


Darált szivacs töltetű ablakpárna, huzatfogó szivacspárna, Loneta huzattal. Lapszivacs ablakpárna, huzatfogó párna egyszínű panama huzattal. Helyezze a huzatfogót az ajtó vagy. Jó pár ezres lefaragható a fűtésszámlából, és a lakásdekor is feldobható egy jól megválasztott ablakpárna huzattal. Egyszerű, de mégis.


Nem működnek megfelelően a nyílászárók a lakásban és besüvít a szél az ablakon? Készíts egyedi huzatfogó párnát saját kezűleg. A huzatfogó párna elkészítéséhez szükség lesz: 1. Kétfunkciós szivacs. Az egyik oldala durvább anyagból készült, a makacsabb szennyeződések (pl. rovarmaradványok) eltávolítására.


A másik oldala nagy nedvességfelszívó képességű, kímélő szivacsból készült. Háztartásban, kertibútorok tisztításához, autómosáshoz ideális. Mérjük le az ablakot vagy ajtót, ahová a huzatfogót szánjuk. Számoljuk ki, hogy pontosan mennyi textilre lesz szükség. Csak ezután induljunk anyagbeszerző körútra, de még egyszerűbb, ha körülnézünk a házunk táján, hogy mit tudunk felhasználni a meglévő kincseinkből.


Hintaágy tető - vízhatlan huzattal. Szivacs méretre - Nagy sűrűség. NATUR ABLAKBETÉT 100X10X8CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Ft-tól Ablakpárna Vetex huzattal. Rendezze be otthonát Praktikusan! Mi az a huzatfogó párna? A célja, hogy a rosszul záródó ablakoknál megállítsa a huzatot.


Vászonból készül a zsák-henger. Megrendelésre készítem, elkészülési idő hét. Huzatfogó , Szélfogó, Szigetelő párna leírása. Bejárati és teraszajtó előtt is szuperül felfogja a beáramló hideget. Találja meg új, kedvenc díszpárnáit, hátpárnáit, huzatfogó párnáját a JYSK széles választékában.


Vagy hasznosítsa újra megkopott régi párnáit egy szép, új díszpárnahuzattal. Pénzt is spórolhat és akár minden évszakhoz újragondolhatja milyen színekkel szeretné feldobni otthonát. Fedezze fel a klasszikus, retro.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések