2016. június 10., péntek

Fekete föld eladó székesfehérvár

Több ezer friss, ellenőrzött eladó Telek, föld hirdetés: 8m2-es külterületi telek – Kin. A fekete , szilár földszerű lápföld szintén a talajzónában bányászható. Föld töltésnek ingyen – Egyéb kert, mezőgazdaság – Új és használt termékek.


Székesfehérvár ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan.

Te is itt új otthonod! Föld , kerti föld , darált termőföld , trágyásföl rostált termőföld , tőzeges trágyás termőföld , fekete föld , fekete termőföld szállítás,. A családi ház csendes , de jól megközelíthető környéken található. A telek hátsó részében található a külön beállásos nyitott garázs ill.


KERTI FÖLD , FEKETE FÖLD , TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS: Talajművelésből kivont fekete kerti föld. Fű telepítéshez ez a termőföld önmagában megfelel. A rostált termőföld készítésekor a föld egy forgó szita dobon halad keresztül ami gyakorlatilag fél-egy centiméterig minden rögöt kirostál.


Mivel azonban a trágyás változatnál ez több kieső föld és trágya mennyiséget jelent így az ára magasabb a darált termőföldnél.

Ezt a termőföldet egészen finom feltöltéshez. A telek előtt van villanyóra, a telken pedig fúrt kút. Közelben folyamatosan lakott házak vannak, buszmegálló sétára van.


Jó befektetési lehetőség! Van még a telken 3xm2-es szerszámos épület. Van rajta egy kicsi bontandó épület. A vezetékes vízen kívül kútból is lehet öntözni.


Rengeteg különféle gyümölcsfáról lehet szüretelni, valamint borszőlőt is telepítettek rá. Utcafrontja m széles. Van Önnél eladó fekete föld , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a fekete föld. A fekete föld szintén kiváló új termőréteg létrehozására, ugyanakkor tökéletesen alkalmas kertek utólagos feltöltésére A fekete föld jellemző tulajdonsága, a könnyen kezelhetőség is. Azonban a fekete termőföld mindenképpen utókezelést igényel! Többféle olcsó, használt fekete föld eladó.


Fekete és fehér 6db. Mennyi a fekete föld ára használtan?

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az utca központi helyen van, minden intézményhez közel, ideális környezetet biztosítva egy. Szárazréten, 820mzártkert, 26m-es utcafronttal, villany a telken, fúrt kúttal, a többi közmű az utcában, gyümölcsfákkal, bekerített és 25mfaház található rajta.


Kód: ZCsak telefonon érdeklődjön! Díjmentes hitelügyintézés az irodánkban. Turisztikai szempontból jelentős vidék, főleg magyar, román, német, orosz és angol turisták látogatják.


Eladó telek Székelyföl Románia. Több hrsz, de egymás melletti, jó kondicionált ak. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Képpel, alaprajzzal, több oldalra áttöltéssel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések