2015. szeptember 23., szerda

Platinum festékek színskála

Ha teljesen más színt akarunk, pl narancssárgát egy halvány színre, akkor nem árt két réteget felvinni. Festő ismerősöm ajánlotta a platinumot és bevált. Csak az ára miatt csak 4-es.


Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő palettát. A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is. A színek pontosításához kérje munkatársaink segítségét.

Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. A festéket rövi finom szőrű hengerrel érdemes felvinni a felületre. Platinum -termékek.


Színes falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ennek érdekében az AkzoNobel elemezheti a személyes adataimat, többek között az AkzoNobellel megosztott egyéni beállításaimat, az online és offline vásárlási előzményeimet, valamint az AkzoNobel webhelyeinek és alkalmazásainak regisztrált. Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel.


A most forgalomba kerülő barnás színek egészséget, nyugalmat, egyszerűséget és álland. A felvihető új vakolt felületekre, régi festett felületekre, gipszkartonra és tapéta festésére is alkalmas.

Divatos falszínekkel varázsolja egyedivé otthonát! A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható. A helyes döntést segít meghozni a festék színskála.


Beltéri falfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Az egyik legkedveltebb színes festékcsalád. A termék környezetbarát, oldószermentes és. Polfarbe színskála barna árnyalatai megtekinthető az alábbi képre kattintva:.


A PLATINUM konyha és fürdőszoba festék különleges adalékoknak. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi. The airtight 3stainless steel threaded cap and platinum brand silicone tube.


Coil Master Gremlin BF Silikonflaschen Farbe Schwarz Geekvape Flasche. LED und nur in der Farbe Grün. Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 1különböző szennyeződésnek ellenáll. Penészálló: tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését.


Kattints a választott színre! ZINK ÉS ALU-ZINK FESTÉKEK (horgany) keresés.

Megbízhatod az otthonod szépítésével a Poli-Farbe profi mesetereit, de ha van hozzá kedve akár te magad is nekiláthatsz a kivitelezésnek. Kedves Vásárlóink, A kormányhatározat alapján nyitvatartásunk a következőre módosul: Hétfőtől péntekig 7-15-ig. Szombaton 8-13-ig tart.


Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében üzletünkben egyszerre legfeljebb egy vásárló tartózkodhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések