2015. szeptember 29., kedd

Táblás kerítés

A kerítésrendszerek Kft. A 2D és 3D kerítéstáblák mellett találkozhat oldalunkon táblás díszkerítésekkel is, melyek antracit színben érhetőek el. Ezt a kerítéstípust gyakran nevezik 3D kerítés -nek, 3D-s kerítés -nek, 3DS kerítés -nek.


Elnevezését onnan kapta, hogy a kerítés szerkezeti elemeket alkotó acél huzalok nem síkban helyezkednek el, hanem azok magasság függvényében vagy helyen meg vannak hajtva, ezzel a síkból kiemelkedve dimenzióban (3D-ben) helyezkednek el. Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló,hegesztett háló, csirkeháló, oszlop, táblás kerítés , huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme.

A Mecsek egy palánk-jellegű, keret nélküli kerítéstába, mely függőleges léceinek köszönhetően egyedi térelválasztó táblás fa kerítés. Oldalkerítésként vagy utcafrontra egyaránt telepíthető. A mögöttünk álló évtizedes szakmai tapasztalattal nézünk elébe az új feladatoknak. A horganyzott táblás rácsok nem csupán kerítéstáblaként használhatóak, hanem számos felhasználási lehetőséget rejtenek magukban: a táblás kerítések növényfuttatóként, design-elemként, tároló rekeszként is rögzíthetők kültéren, vagy beltéren.


Porszórt táblás kerítések. Egyedi kialakítású tábla-oszlop csatlakoztatás - szétbonthatatlan kerítés ! Rudazott táblás kerítések. Erő-biztonság-elegancia: EXALT és myMIX táblák.


Kedvező árú, közepes biztonsági fokú, horganyzott kerítésrendszer.

Horganyzott kerítéstáblák. A táblás fa kerítések mellett két típusú apácarácsot kínálunk, két különböző méretben. A 60x200-as drótfelosztású horganyzott Krypton táblás kerítés mm drótvastagságban több méretben érhető el webshopunkban.


A horganyzási technológiának köszönhetően a táblák időjárás-álló, tartós termékek. Földvári kerítés honlapján! Célunk, hogy valamennyi kedves megrendelőnk bizalmát megszerezzük és elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.


Az Árvai – Kerítés a mai kerítés trendeket követve a Design modern panel kerítések mellett nagy figyelmet fordít az Ipari kerítésekre, táblás kerítésekre, kerítés elemekre. A táblás kerítések gyorsan szerelhetők, és szintén tartósságukról nevezetesek. A szépen megépített fakerítés minden kert díszéül szolgál.


Az igényeknek megfelelő, különféle kivitelben elkészíthető, anyag általában valamilyen kemény fa, pl. Táblás kerítés Fakerítések. Gondozásmentes elemes kerítésrendszerek, Országosan, gyors kivitelezéssel, Időtálló változatos betétek: Betonkerítés, Kovácsoltvas kerítés , Acél léc.


Igény esetén elvégezzük a kerítés tervezését is és geodéta terv készítését is vállaljuk. Merev táblás kerítés , amely a vízszintes és függőleges acél huzalok összehegesztésével készül. A tábla merevségét a képen illusztrált 100mm-es háromszög alakú hajlítások biztosítják. Az alábbi termékek mind zöld színű, porszórt felületűek.


A kiálló rész a kerítés tetejére illetve aljára egyaránt helyezhető. Hálóosztás x 2mm, a merevítőbordák helyén x 1mm.

Az erős 7-mm átmérőjű huzalok nagy szilárdságot biztosítanak. Nylofor 3D horganyzott és zöld kerítés táblák széles választékban kaphatók. Komplex Kerítés Kft.


Pest megyében, Budapest határától km-re, Érden található. A Klau és Társa Kft. Bemutató-telephelyünket kertvárosias környezetbenl üzemeltetjük, itt várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat. Nívó Gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemei méter hosszúságig, több mint színben, ÉV garanciával rendelhető.


Hazai termék A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A jó szomszédság záloga, a jó kerítés ! Kerítés építés ipari mezőgazdasági és lakossági célokra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések