2015. szeptember 22., kedd

Porfix 20

Stavební systém PORFIX je komplexní systém pro Vaši hrubou stavbu, se kterým se pracuje rychle, snadno a úsporně. Napsat dotaz - PORFIX. Proč Porfix Zkušenosti zákazníků Chci. Výpočet zpracuje zkušený technický.


Nosné překlady PORFIX. Rádi vidíme, když vám jde práce hezky od ruky.

Společnost PORFIX CZ a. Od tvárnic, příčkovek, nosných a nenosných překladů, stropního systému přes lepidlo a doplňkový sortiment. Upřesnit parametry typ. Nízká hmotnost, výborné izolační parametry a provedení HL i PDK řadí tyto tvárnice na bázi křemičitého písku mezi vynikající produkty současného trhu. Tvárnice PORFIX P2-4spoří náklady a skvěle se s nimi pracuje. Příčkovky z pórobetonu doplňují stavební systém PORFIX.


Vykazují jedinečné mikroklimatické a dobré zvukově-izolační vlastnosti, rychle se s nimi staví a lze je velmi snadno opracovat podle individuálních potřeb a požadavků. Preklady s optimalizovanými hodnotami zaťaženia vychádzajúcimi zo skúseností projektantov.

Sú opatrené manipulačnými okami. Aké sú ich prednosti? Svojimi parametrami úplne zodpovedajú potrebám stavebného systému PORFIX.


Na premostenie stavebných otvorov v nosnej stene. Stavebný systém PORFIX je komplexný systém pre Vašu hrubú stavbu, s ktorým sa pracuje rýchlo, ľahko a úsporne. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lepidlo PORFIX kg.


Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie 1-týždne. Na prácu s tvárnicami Porfix odporúčame použiť lepidlo Porfix. DPH Zľava € Množstevné zľavy. Vyrovnávají tak změny vlhkosti v místnosti a umožňují vodním parám průstup stěnami.


Vedle mikroklimatických vlastností oceníte zejména rychlost. Porfix priečková tvárnica vyrobená z kremičitého piesku. Ku každej palete tvárnic pribalíme vrece originálneho lepidla Porfix.


V prípade objednávky tvárnic Porfix v množstve nad paliet zákazník obdrží aj sadu originálneho náradia.

Nové tvárnice Porfix na bázi křemičitého písku se vyrábějí v provedení hladká (HL) a pero-drážka-kapsa (PDK). Používají se především pro zdění obvodových stěn a jako výplň železobetonových konstrukcí, dále mají výborné tepelně izolační vlastnosti. A PORFIX P2-4idomtégla. Termékválasztékát kvarchomok alapú termékkel bővítette.


Az új idomtégla sima (szlovák rövidítése: HL) és nútféderes (szlovák rövidítése: PDK) változatban készül. PORFIX je obľubený stavebný systém, ktorý je dnes už pojmom pre generácie stavbárov i užívateľov.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések