2015. szeptember 11., péntek

Alumínium lapos rúd budapest

A rudak extrudálással készülnek, AlMgSiés AlMgSiötvözetben. Horganyzott lemez Horganyzott zártszelvény Réz, bronz. A lapos rúd is egy ilyen, adott oldalméretű négyszög keresztmetszettel rendelkező rúdanyag. Aluminium profilok – Kérjen árajánlatot!


A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk. RAL bevonatok Rendelési egység: 1.

A rudak különböző profillal (kör, négy- és hatszög, lapos rúd , stb.). Lapos rúd eloxált, ezüst színű. Martin Metal Product Kft. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. LAPOS RUDAK: - 10xmm-től 200xmm-ig AlMgSiFminőségben.


Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Zártszelvény, négyzetrú lapos rúd , körrú cső, L-profil, U-profil.


A különböző keresztmetszetek különböző rúd - és keresztirányú terheléseket képesek elviselni, így kisebb építmények, gépszerkezetek statikai elemeiként is használhatók.

Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai. Az alumínium minőségét megóvhatjuk, ha az alumínium felületén levő oxidréteget megnöveljük (eloxálás). Ettől a rúd korrózióálló képessége jelentősen megnő. Más felületvédelmi lehetőség a festés, mellyel szintén növelhetjük a külső behatásokkal szembeni ellenállóságot, valamint ez dekorációs célt is. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a webáruházunkban szereplő alumínium profilok rendelése esetén, azok méteres hosszúságú szálakig futárral, e fölött pedig szállítmányozó céggel kerülnek kiszállításra, melyhez a rendelés nagyságától függően egyedi árat adunk.


Rendelhető alumínium lapos rúd árak, mm-től 3mm-ig, AlMgSiötvözetben, nyers felülettel. Csak megrendelésre, külföldről behozva. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Ez alól kivétel a lapos alu rúd , amelynek a vastagsága olyan kicsi, hogy már tulajdonképpen lemez. Az alumínium rúd sokszor nem végfelhasználásra kész alkatrész, hanem gyártás alapanyaga: pl. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Megrendelés A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és egyéb költségeket!


Alumínium lapos rúd 20mmx8mm. Mondd el milyen a termék! Eresztartó rúd (mm – alumínium ) a Hasznos kiegészítők kategóriában. Már megint nekem van problémám -_- Keresek beszerzési forrást egy min.


Kínálatunkban megtalálhatók alumínium , réz, horgany, és horganyzott lemezek, bronz rudak és perselyek,.

Szolgáltatásunk színvonalának magasan tartása mellett kiemelten fontos, hogy versenyképes árakat is tudjunk Önöknek biztosítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések