2015. szeptember 9., szerda

Kültéri virágtartó edények

Hattyú virágtartó kültéri kaspó. Néha elég egy virágtartó és máris mutatós kerti dísz válik a legegyszerűbb növényből is. Aki még különlegesebb megoldást keres kertje díszítésére, íme a hattyú virágtartó , ami különleges és meghökkentő megoldás.


Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból. Fagyálló kültéri , beltéri, dísz-, épület- és funkcionális kerámiák, kerti virágtartó edények.

Kézzel történő megformálás, mintázás, díszítés - jellegzetes rusztikusság és ellenállóság. Dekoratív virágtartó állvány, mely segít elhozni a természetességet otthonába. A képen látható cserepek, edények , illetve virágok nélkül. Anyagjának köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra is. Alumínium Magasított Virágedény RAVENNA 45A magasított virágtartó ideális kertekbe, udvarokba, teraszokra és vendéglőkbe.


A virágládácska teljes egészében öntöttalumíniumból készül. Kiváló minőség jellemzi.

Fagyálló Az általunk forgalmazott termékek mindegyike fagyálló. Könnyű -al könyebb mint amennyinek látszik. GARANCIA Termékeinkre év garanciát vállalunk. Webshop Belépés Re.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ha a szabadtéri terület akár egy kis erkélyt, akár egy nagy kertet jelent, kültéri kaspóinkkal és cserepeinkkel élőbbé és természetben gazdagabbá teheted. A kínálatunkban szereplő kültéri kaspókba elültetheted a kedvenc színes virágaidat, hogy az egész otthonod szebb és színesebb legyen. Rozsdamentes acél edények a 4Home.


Ft felett ingyenes kiszállítás termék készleten Pénzvisszafizetési garancia Több ezer elégedett ügyfél. Amikor virágtartó edényeket tervezünk különböző helyekre, fő szempontnak tartjuk az adott tér tiszteletét. Olyan edényeket tervezünk, melyek alkalmazkodnak a környező épületek nagyságához, formájához, stílusához, a helyszínen kiállított képzőművészeti alkotásokhoz - alárendelve kerámiáinkat a tér szervezésnek.


Destiny nemes acél edénykészlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, exkluzív polírozott felülettel, mely ellenálóvá teszi edénykészletét a mindennapi használattal szemben, így biztosítva hosszú élettartamot a tulajdonságai, és funkció vesztése nélkül. Speciális masszív szendvics alj biztosítja az egyenletes hőelosztást, és megakadályozza hogy. A ház környezetének kialakításában a virágtartó edények nem csak dekorációs elemeként, de optikai térelhatároló elemként is felhasználhatóak.


A különböző statndard formákból, színekből és méretekből történő választás lehetőséget ad elképzelései megvalósítására.

Amennyiben módunkban áll, mindig nagyobb virágtartót válasszunk, hogy a virág folyamatos növekedése miatt ne kelljen minden évben újat vásárolni! A nagyobb méretet növényeink is meg fogják. Ha szereted a növényeket, szeretni fogod azt a szabadságot is, hogy az állványokon elhelyezett növényeket oda tehete ahová akarod. Ha nagyobb kaspóid vannak, a görgős virágtartóknak jó hasznát vesze ha át akarod helyezni őket és ki akarsz.


Innovatív technológiával készülő kültéri edények és dísztárgyak. Megismertem és elfogadom az. Három önöntöző virágtartóból álló készlet, fém lánccal kapcsolva. Virágtartó állványainkon több növény elfér, kihasználva a magasságukat. Az egynyári virágok minden fajtájához, de szobanövényekhez is alkalmas.


A levegő gyökerekhez való hozzáférését egy „kisablak” biztosítja, amely a virágok öntözésére is szolgál. Függesztő kiegészítőként használható a Rhein fém horog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések