2015. szeptember 10., csütörtök

Négy bástya ingatlan esztergom

Eladó ház Piliscsaba. Esztergom , Aranyhegy alapterület. Ha vásárlást terve, akkor is jó helyen jár. Ahogy az előző sorokban olvashatta több 1darab ingatlan között Ön is megtalálhatja a megfelelőt. A hálószoba mellett tágas amerikai konyhás nappali található a lakószinten.


Ház alatt garázs, tároló helyiség van, mely automata garázskapuval felszerelt.

A házban lakás lett kialakítva ,mely m2. A földszinten egy szoba,kis konyha,előszoba,fürdőszoba és egy egyszobás garzon van. Lehetőség van a lakrészeket összenyitni. A ház fűtését gázkazán biztosítja.


Az ingatlan szobából, egy. Ingatlannet kínálatában. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.

Aszfaltos úton megközelíthető. A környezetében állandóan lakott ingatlanok is találhatók,. Négybástyaingatlan. Belváros városrészen m² alapterületű téglalakás eladó.


A lakás szobával rendelkezik. Alkalmazd a legjobb ingatlanközvetítők. Széchenyi téri ingatlan elővásárlási jogáról, továbbá egy. Gyerekek” elnevezésű, négy gyermeket megmintázó szoborcsoport.


EsztErgom , szEntEndrE és térségE Cím:dorog, BéCsi út 40. Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Szamár-hegy városrészen telek eladó.


A földterület 7m²-es telekkel rendelkezik. A tetőteret kívülről tudjuk megközelíteni ahol szoba kia. NÉGY - BÁSTYA Korlátolt Felelősségű Társaság.


A teljeskörű kiszolgálására törekszünk, így egyéb kapcsolódó szolgáltatásokkal és ügyintézéssel is segítjük ügyfeleinket. Földszinten két garázs található, melyekben összesen négy autó fér el, illetve ezen a szinten lett kialakítva egy mosókonyha, előszoba és egy edzőterem. A középső szinten két szoba és egy nagy nappali található, valamint konyha, étkező és fürdőszoba külön mellékhelyiség.


A telken két épület található, egy két szintes négyzetméter alapterületű beépített tetőteres (nm) ház, melyben két fél szoba, egy konyha, fürdőszoba és egy.

A villany hálózat 32A-ra lett bővítve. A teljes körű kiszolgálására törekszünk, így egyéb kapcsolódó szolgáltatásokkal és ügyintézéssel is segítjük ügyfeleinket. Ft Nézsa, Rétsági kistérség, ingatlan , eladó, Üzleti ingatlan , 2mNézsán jól működő, bejáratott vendégház és vendéglátó egység egyben eladó 24.


A község Nógrád megye déli részén található, Vác várostól kilométerre a Cserháti dombságban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések